Süper Kupa sonrası Falcao'dan mesaj: Cimbombom

Galatasaray'lı taraftarların büyük heyecanla beklediği Falcao'dan ilk Galatasaray yorumu geldi. Dünyaca ünlü futbolcu, Galatasaray’a göz kırptı.

SPOR 08.08.2019, 09:18
Süper Kupa sonrası Falcao'dan mesaj: Cimbombom

Galatasaraylı taraftarların yönetimden beklentisi olan Falcao, Süper Kupa’yı kazanan Sarı Kırmızılı takıma mesaj gönderdi. Kaleci Muslera’nın Instagram’da paylaştığı zafer fotoğrafına Falcao’nun “Cimbombom” yorumunu yazması taraftarları heyecanlandırdı.

Dahası kaleci Muslera da yıldız futbolcunun bu yoruma “Come to Galatasaray”(Galatasaray’a gel) yazınca taraftarlar hareketlendi.

İşte o paylaşım ve yorum:

Abdürrahim Albayrak, Falcao'yu takibe aldı

Muslera ve Donk'un yaptığı yorumun ardından fitili ateşleyen isim 2. Başkan Abdurrahim Albayrak oldu. Albayrak, Radamel Falcao'yu takip etmeye başlaması transferin bitmesi olarak yorumlandı.

Muslera ve Donk'un yaptığı yorumun ardından 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Radamel Falcao'yu takip etmeye başlaması transferin bitmesi olarak yorumlandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de maç sonrası taraftara Falcao açıklaması yaparak "İnşallah hep beraber KAP'ta açıklamayı görürüz" dedi.

Yorumlar (0)