Sergen Yalçın yuvasına geri döndü!

Siyah beyazlı yönetim, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardığını resmen açıkladı

SPOR 29.01.2020, 15:49
Sergen Yalçın yuvasına geri döndü!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü resmen Sergen Yalçın oldu. Siyah-Beyazlı kulüp Yalçın ile 1.5 yıllığına anlaştığını TFF'ye resmi olarak bildirdi. Bugün Nevzat Demir Tesisleri’ne gelerek antrenmana çıkan Sergen Yalçın ile yapılan anlaşma TFF’ye bildirildi. Sergen Yalçın'ın sözleşmesi TFF'ye göre 31 Mayıs 2021 yılına kadar yapıldı.

14 yıl sonra Beşiktaş'ta

Beşiktaş Yönetim Kurulu dün öğle saatlerinde Ahmet Nur Çebi başkanlığında Vodafone Park'ta toplandı. Gündemdeki teknik adam adaylarını masaya yatıran siyah-beyazlı idareciler, Sergen Yalçın'ın ismi üzerinde fikir birliğine vardı. Yönetim kurulunun oy birliği ile Yalçın'ın göreve getirilmesine karar verdiği aktarıldı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu toplantısının ardından Sergen Yalçın ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi ve genç teknik adamla 1,5 yıllık sözleşme için el sıkıştı. Sergen Yalçın son olarak yönetim kurulu ile bir araya geldi ve 14 yıl sonra geri döndüğü siyah-beyazlı takımda görev almaya hazır olduğunu bildirdi.

"Bir gün kavuşacağız" demişti

Beşiktaş ile anlaşmaya varan Sergen Yalçın daha önce Aytemiz Alanyaspor’u çalıştırdığı dönemde basın mensuplarının siyah beyazlı camiaya dönüp dönmeyeceğini sorması üzerine ‘Bir gün kavuşacağız’ diyerek karşılık vermişti.

Yorumlar (0)