Rizespor taraftarından Uğur'a 'şike' tepkisi! Ortalık karıştı

Çaykur Rizespor taraftarı, küme düştükleri sezon şike yaptıklarını ima ederek Trabzonspor'un eski oyuncusu Uğur Demirok'a tepki gösterdi. Çaykur Rizespor'da oynayan Uğur formasını tribünleri gösterinde ortalık karıştı.

SPOR 21.10.2018, 20:14 21.10.2018, 20:14
Rizespor taraftarından Uğur'a 'şike' tepkisi! Ortalık karıştı

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Çaykur Rizespor-Atiker Konyaspor maçı sonrası saha karıştı.

Taraftarın tepkisine karşılık veren Uğur Demirok'a Çaykur Rizesporlu oyuncu Abdullah Durak vurunca, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

Rizespor taraftarları, Trabzonspor'un eski oyuncusu Uğur Demirok aleyhine, son hafta Bursaspor'a yenilmeleri nedeniyle kendilerinin küme düştükleri sezonu hatırlatarak, "şike yapsana" şeklindeki tezahüratlarda bulundu.

Çaykur Rizesporlu taraftarların maç boyunca tepki gösterdiği Uğur Demirok, karşılaşma sonrası formasını çıkartıp taraftarlara gösterince ortalık karıştı.

Bunun üzerine Rizespor'da Muriqi, Uğur Demirok'a tepki göstererek hareketini sonlandırması yönünde bir hamlede bulundu ve iki oyuncu birbirine girdi.

Yaşanan arbede sırasında Çaykur Rizesporlu oyuncular, Atiker Konyasporlu oyuncu Uğur Demirok'a tepki gösterirken, Abdullah Durak da futbolcuya yumruk attı.

Rizespor'dan Abdullah Durak, iki oyuncuyu ayırmak için geldikten sonra sert bir müdahaleyle Uğur'un eline hamle yaptı ve maçın hakemi Volkan Bayarslan, VAR incelemesine gitti.

Volkan Bayarslan, uzun süre soyunma odasına giden Uğur Demirok'un tekrar sahaya çağrılmasını istedi.

Volkan Bayarslan pozisyonu tekrar izledi ve sert bir müdahale yapan Abdullah Durak'a kırmızı kart gösterdi.

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Maçtan sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Uğur Demirok: Her zaman namusumla şerefimle oynadığım kulüplerin formasını sırtımda taşıdım. Kendini bilmez bir kaç kişiye iftiralarının hesabını soracağım. He bir de saha içinde delikanlı olanlar varya hani. Elber bir gün karşılaşacağız.

Yorumlar (0)