Rıdvan Dilmen: Futbol camiasında 'temiz eller' operasyonu yapılması lazım

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bir gün önce "Her şeyi açıklayacağım" dedikten sonra kendisi için "şeytan" ifadesini kullananları mahkemeye vereceğini söyledi. Dilmen, bazı spor insanlarının Fethullah Gülen ile ilgili attıkları tweetleri gündeme getirdi.

SPOR 21.09.2020, 23:11
Rıdvan Dilmen: Futbol camiasında 'temiz eller' operasyonu yapılması lazım

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bir gün önce "Her şeyi açıklayacağım" dedikten sonra kendisi için "şeytan" ifadesini kullananları mahkemeye vereceğini söyledi. Dilmen, bazı spor insanlarının Fethullah Gülen ile ilgili attıkları tweetleri gündeme getirdi. Dilmen, "Türkiye'de savcılıkların futbol camiasında 'temiz eller' operasyonu yapması lazım" dedi.

Dilmen, bir gün önce "Her şeyi açıklayacağım" dedikten sonra kendisi için "şeytan" ifadesini kullananları mahkemeye vereceğini açıkladı. Rıdvan Dilmen, gazeteci İbrahim Seten başta olmak üzere Mehmet Aslan, eski Fifa kokartlı hakem Selçuk Dereli, muhabir İsmail Er isimlerinin sosyal medya hesaplarından Fethullah Gülen ile ilgili attıkları tweetleri gündeme getirdi.

Dilmen, bu tweetler sebebiyle savcılığa  suç duyurusunda bulunacağını aktardı. Dilmen, ayrıca dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan için 'Sesi vuvuzela gibi çıkıyor' diyen İbrahim Seten'i 'devlet büyüklerine saygısızlık yapması' nedeniyle eleştirdi.

Dilmen'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Aziz Bey'i iyi tanırım, ben konuşursam farklı olur derdi bazen Fatih hoca da söyler. Kimseye saygısızlık yapmadan eleştiri yaparım. Bu yıl tuhaf bir durum oldu. Serdar Tatlı, daha önce MHK yönetimi kurulu görevi yapmış eski bir hakem MHK başkanı oldu. Benimde tanıdığım bir isim. Fakat bu durum farklı yorumlara neden oldu. 'Rıdvan Dilmen' sezonu olsun diye tweet atıldı. MHK başkanını diyelim ki ben getirdim, ne yaptılar hakemler daha iki hafta oldu.

"Türkiye'de savcılıkların futbol camiasında 'temiz eller' operasyonu yapması lazım. Temsilciler, Federasyon temsilcileri ve ben dahil gazeteciler araştırmadan geçirilmesi lazım."

Yorumlar (0)