Özgür Özel'den Beinsport'un Selçuk Dereli kararına tepki:Sebep CHP’li olması

FİFA kokartlı eski hakem ve son yerel seçimde CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Dereli, BeIn Sports ile maçlardaki hakem kararlarını değerlendirmek için anlaşmış fakat dün akşam yayımlanan programda yer almamıştı. Dereli'nin Beinsport ile anlaşmazsızlığının arka planındaki gerçeği CHP'li Özgür Özel açıkladı.

SPOR 18.08.2019, 20:29 18.08.2019, 20:33
Özgür Özel'den Beinsport'un Selçuk Dereli kararına tepki:Sebep CHP’li olması

İzmir Gündem'in haberine göre, FİFA kokartlı eski hakem ve son yerel seçimde CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk DereliBeIn Sports ile maçlardaki hakem kararlarını değerlendirmek için anlaşmış fakat program yayınlanmamıştı.


Bein Sports yetkilileri Dereliye yaptıkları açıklamada bu sene hakem programı yapmayacaklarını ifade ettiler.

Selçuk Dereli kararın ardından yaptığı açıklamada, “Hakemliğimi haksız yere elimden aldıkları gibi programı da elimden aldılar” dedi.

Konu ile ilgili bugün bir tweet atan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel konunun siyasi olduğuna dikkat çekerek şunları paylaştı:


Önceki dönem Çankaya İlçe Başkanımız, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, milli hakemimiz Selçuk Dereli'nin Bein Sports ile yaptığı  anlaşma iptal edildi. Sebep CHP’li olması.
Gün gelecek devran dönecek.Bugünler de geçecek hocam.Sana Söz
#HerŞeyÇokGüzelOlacak

Yorumlar (0)