Marjinalliğiyle Fark Yaratan Adidas Çanta Modelleri

Almanya'da ayakkabı üreticiliği ile başlayan Adidas, günümüzde spor giyim ürünleri ve spor aksesuarları da üretmektedir.

SPOR 19.08.2019, 13:08
Marjinalliğiyle Fark Yaratan Adidas Çanta Modelleri

Adidas'ın kuruluşu; Dassler kardeşlerin 1. Dünya Savaşı sonrasında annelerinin mutfağında spor ayakkabı üretimi yapmasıyla ilginç bir şekilde gerçekleşmiştir. Ünlü atlet olan Jesse Owens'a ayakkabı vererek satışları patlama yaşayan Dasslar kardeşlerin yıldızları bir türlü barışmaz. Birbiriyle anlaşamayan bu kardeşler bir süre sonra yollarını ayırmak durumunda kalırlar. Adolf Dassler Adidas markasının sahibi olurken, kardeşi de Puma markasının sahibi olur. Günümüzde sadece ayakkabı alanında değil; Adidas çanta, eşofman, sporcu atleti gibi pek çok ürün satışı yapan marka kalitesinden asla ödün vermiyor. Özgün ve renkli tasarımlarıyla her yaş grubunun ilgisini çekmeyi başaran Adidas, çanta seçenekleriyle de büyük beğeni kazanıyor.

Adidas Kadın Çanta Modelleri

Kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan öncelikli aksesuarları çantalarıdır. Adidas çanta modelleriyle kadınlara tarzlarını tamamlayacak en kaliteli ürünleri sunuyor. Spor giyinmeyi seven kadınlar için en marjinal çantaları tasarlayan marka; her geçen gün çanta tasarımlarına bir yenisini eklemeyi ihmal etmiyor. Gerek tek renkli gerekse farklı renklerin kombinasyonuyla oluşturulan çanta tasarımları, her giyim tarzına uyum sağlayabilecek şıklıkta ve orijinalliktedir. Sırt, yan askılı, bavul şeklinde pek çok çanta modelini kullanıcılarının beğenisine sunan Adidas ayarlanabilir askı özelliğiyle rahat bir kullanım vadediyor.

Oldukça geniş bir iç hacme sahip Adidas çantalarda telefonunuzu, kitaplarınızı ve elektronik eşyalarınızı gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz. Su geçirmez yapısıyla yağmurlu havalarda da eşyalarınızı muhafaza etmeniz mümkündür. Oldukça şık bir görünüme sahip Adidas çanta modelleri stil sahibi kadınların favorisi olmayı başarıyor. Gerek günlük olarak gerekse spor aktivitelerinde kullanılabilecek çok yönlülüğe sahip çanta modelleri fermuar ve cep bölmeleriyle farklı tasarımlarda üretilmektedir. Siz de tarzınızın en güzel temsilcisi olacak Adidas çanta seçeneklerine Barcin.com kalitesiyle sahip olabilirsiniz. Barçin Outlet üzerinden tüm markaların en sevilen ürünlerini %70'e varan indirim fırsatlarıyla satın almanız mümkündür.

Adidas Erkek Çanta Modelleri

Spor giyimi bir yaşam biçimi olacak şekilde benimseyenlerin tarzını tamamlayacak en önemli aksesuarların başında çantalar gelmektedir. En çok tercih edilen ve kalitesiyle tanınan Adidas erkek çanta modelleri çok yönlü kullanımı açısından da oldukça talep görmektedir. Adidas çanta seçenekleri gerek günlük kullanım için gerekse spor aktivitelerinde kullanılabilecek farklı tasarımlara sahiptir. Siz de tarzınıza hitap eden en ideal çantaya sahip olmak için Adidas'ın marjinal çanta modellerine mutlaka göz atmalısınız. Herkese hitap edebilen sade ve şık tasarımlarıyla klasik tarzınızın vazgeçilmez bir tamamlayıcısı olmaya aday!

Aşınmaya karşı dayanıklı ve su geçirmeyen kaliteli malzemelerden üretilen Adidas erkek çantası seçenekleri, fonksiyonlu yapısı sayesinde yanınızda taşımanız gereken eşyalarınızı en iyi şekilde muhafaza edecek. Elde ve sırtta taşımaya uygun kaliteli saplarıyla dikkat çeken çanta modelleri farklı fermuar ve cep kısımlarıyla kullanım kolaylığı sunuyor. Sırt ve omuz sağlığını koruyan dolgulu ve ayarlanabilir askı yapısıyla yükünüzün çantaya eşit oranda yayılarak daha hafif hissetmenize yardımcı oluyor.

Yorumlar (0)