Körfezin Melekleri'nden Deplasmanda Önemli Galibiyet

TKBL’nin 11. haftasında Körfezin Melekleri, Başkent Ankara’da ligin iddialı ekiplerinden Nesibe Aydın Okulları GSK’yı baştan sona üstün oynadığı maçta 66-59 mağlup etti.

SPOR 07.12.2019, 14:10 07.12.2019, 14:10
Körfezin Melekleri'nden Deplasmanda Önemli Galibiyet

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edremit Belediyesi Gürespor, ligin iddiaları ekiplerinde Nesibe Aydın ile karşılaştı. TOBB ETÜ Spor Salonun’ndaki maçı Gürespor 7 sayı farkla 66-59 kazandı.

Sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiren Edremit Belediyesi Gürespor, Ankara’da moral buldu. TOBB ETÜ Spor Salonun’nda, TKBL’nin iddialı takımlarında Nesibe Aydın ile karşılaşan Gürespor, maç boyunca etkili oyununu sürdürdü. 4 çeyreği de önde bitiren Gürespor, Nesibe Aydın karşısında 7 sayı farkla kazandı.

14 Aralık’ta evinde Fenerbahçe Gelişim’i ağırlayacak olan Gürespor, bu maç öncesinde de büyük moral kazanmış oldu.

Sakatlıklar nedeniyle kadrosundaki eksikliklere rağmen ekibin güzel maçlar çıkardığını söyleyen Gürespor Başkanı Ahmet Çetin, ekibimiz iyi bir oyun çıkardı. Ligin iddalı bir ekibiyle karşılaştık. Fenerbahçe maçı öncesi güzel bir sonuç oldu” dedi. 

Karşılaşmayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Gürespor Kulübü Başkanı Ahmet Çetin, Edremit Belediye Başkan Yardımcıları Tümdeniz Çelebi, Ahmet Herdan, Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, Fen İşleri Müdürü Abdullah Kesici, Başkan Danışman Yusuf Karagöz, Gürespor Kulübü yöneticileri, Ankara Balıkesirliler Derneği Başlanı Servet Camgöz, başkentte yaşayan Balıkesirliler ve Edremit’ten gelen taraftarlar ile birlikte çok sayıda sporsever izledi.

Yorumlar (0)