Galatasaray'dan dev Ocak operasyonu!

Galatasaray'da ara transfer için kollar sıvandı. Hedefte gençleştirme operasyonunun devamı var. Teknik direktör Fatih Terim'in listesinde 3 isim daha var.

SPOR 09.10.2021, 12:56
Galatasaray'dan dev Ocak operasyonu!

Galatasaray'da yaz transfer döneminde başlayan gençleştirme operasyonu Ocak ayında da devam edecek. Teknik direktör Fatih Terim istediği 3 ismi yönetime iletti ve çalışmalar başladı. 

OCAK AYINDA DA GENÇLEŞECEK 

Yaz transfer döneminde kadrosunu Morutan, Cicaldau, Nelsson, Boey, Berkan Kutlu, Barış Alper Yılmaz ve Gustavo Assuncao gibi genç isimlerle güçlendiren Sarı Kırmızılılarda Ocak ayında da benzer bir operasyon gerçekleşecek.

MALİYETLİ İSİMLERDEN KURTULMAK İSTİYOR 

Feghouli, Babel ve Yedlin'i göndermek isteyen Sarı Kırmızılılar büyük bir maliyetten kurtulmak istiyor. Luyindama'ya teklif gelmemesi halinde ise Demokratik Kongolu futbolcunun sözleşmesinin uzatılacağı ifade edildi.

TERİM GENÇLERDEN MEMNUN 

Genç oyuncuların performansından memnun olan Fatih Terim'in aynı yaş grubundan oyuncularla kadroyu güçlendirerek genç futbolculara yönelmesi bekleniyor.

OCAK AYI PLANI NETLEŞTİ 

Yaz aylarında başlayan gençleştirme operasyonu, ara transfer döneminde hız kesmeden devam edecek. Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim arasında yapılan son görüşmede, Ocak ayında gündeme alınacak adaylar şimdiden netleşmiş durumda.

LİSTENİN İLK SIRASINDA GEDSON VAR 

Listedeki 1 numaralı isim transfer gündemine hiç yabancı değil. Galatasaray, Gedson Fernandes'i yeniden kadrosuna katmak için tekrar düğmeye basıyor.

GEDSON'DA REKABET YOK 

Yaz döneminde rekabete dahil olan Beşiktaş bu kez devrede olmayacak. Fenerbahçe 'nin de bir orta saha ihtiyacının olmadığı biliniyor. Dolayısıyla Benfica'nın fiyat yükseltmesine yol açacak bir rekabet yok. Ayrıca 22 yaşındaki futbolcunun Portekiz'deki performansı da hayal kırıklığı yarattı.

GALATASARAY'IN ELİ GÜÇLENDİ 

Gedson, geride kalan 9 haftada sadece 3 maçta toplam 47 dakika şans bulabildi. Kulübün taraftarları da Gedson Fernandes'in oyunundan memnun değil. Bunlar, transferde Galatasaray'ın elini güçlendirecek detaylar olarak öne çıkıyor.

BÜNYAMİN BALCI'YI GÖZÜNE KESTİRDİ 

Listedeki tek genç Gedson değil. Boey'nin arkasında yerli bir sağ bek arayışında olan Sarı-Kırmızılılar, Antalyaspor formasıyla çok iyi bir sezon çıkaran 21 yaşındaki Bünyamin Balcı'yı da gözüne kestirdi

Antalya altyapısından yetişen ve bu sezon 8 lig maçında 1 gol, 1 asistle oynayan 1.80 boyundaki sağ bek, Türk futbolunun gelecekteki önemli oyuncu adayları arasına girmiş durumda. Ancak bu transfer, Galatasaray açısından hiç kolay olmayacak gibi görünüyor.

TERİM'İN KALEYE İLK TERCİHİ İRFAN CAN 

Yerli kaleci ısrarı da süren Sarı-Kırmızılılar, yaz döneminde kadrosuna katamadığı İrfan Can Eğribayat'ı izlemeye devam ediyor. Transfer süreci sebebiyle form grafiğinde düşüş olan ve hatalı goller yiyen 23 yaşındaki kaleci, her şeye rağmen Fatih hocanın 1 numaralı kaleci adayı konumunda.

Eğer Göztepe ile bonservis konusunda bu kez mutabakat sağlanabilirse, İrfan da Muslera'nın alternatifi olarak Galatasaray kadrosuna katılabilir.

Yorumlar (0)