Fenerbahçe'de 'Yanal affı' sürüyor: Sıradaki isim Volkan Demirel

Ersun Yanal'ın yeniden Fenerbahçe'ye gelişinin ardından durumları merak konusu olan kadro dışındaki isimlerden Nabil Dirar, Aatif Chahechouhe'nun afedilip kamp kadrosuna dahil edilmesi sonrası gözlerin çevrildiği Volkan Demirel'in de teknik heyet tarafından affedildiği öne sürüldü.

SPOR 02.01.2019, 20:16 02.01.2019, 20:16
Fenerbahçe'de 'Yanal affı' sürüyor: Sıradaki isim Volkan Demirel

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Nabil Dirar ve Aatif'ın affedilmesinin ardından merakla beklenen bir diğer ismin de durumu belli oldu.

 

DEMİREL YENİDEN KAPTAN

Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre, kadro dışı bırakılan isimlerden olan kaleci Volkan Demirel için de bugün af kararı çıktı. Tecrübeli kaleci, böylece Sarı-Lacivertli takımın Antalya'da yapacağı devre arası hazırlık kampının kadrosuna dahil edilecek.

Tecrübeli futbolcunun kaptanlığının da devam ettiği bildirilirken teknik direktör Ersun Yanal'ın da Volkan'dan takım içindeki ağırlığını sürdürmesini istedi.

Öte yandan deneyimli file bekçisi kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, yarın saat 11.00'de Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

 

Demirel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli basın mensupları, 3 Ocak Perşembe günü (yarın) saat 11.00'de Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir basın açıklaması gerçekleştireceğim. Bilgilerinize sunarım."

Yorumlar (0)