banner754

Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar oldu

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı için Vefa Küçük'ün yanı sıra Uğur Dündar, Nail Kır ve Sait Yılmaz başkanlık için yarışıyordu.

SPOR 09.04.2022, 16:28
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar oldu

Fenerbahçe’de merakla beklenen Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçiminin sonucu belli oldu. Sarı lacivertli kulüpte 8 yıllık Vefa Küçük dönemi sona erdi ve yeni başkan Uğur Dündar seçildi. Sonucun açıklanmasından sonra ilk açıklamasını yapan Uğur Dündar, “Çocukluk hayalim gerçekleşti” dedi.

UĞUR DÜNDAR 25 OY FARKLA
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçiminde 1871 oy kullanıldı. Yeni başkan Uğur Dündar oyların 824’ünü alırken, en yakın rakibi Vefa Küçük 799 oy alabildi. Diğer adaylardan Nail Kır 122, Sait Yılmaz ise 117 oy toplayabildi. Öte yandan 9 oy geçersiz sayıldı.

UĞUR DÜNDAR’DAN İLK AÇIKLAMA
Başkan seçilmesinin ardından kürsüye çıkan Uğur Dündar şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe’nin ne denli güçlü, olduğu, birlik ve bütünlük içinde neleri başarabileceğini 3 Temmuz’da hep birlikte yaşadık. Bu muazzam gücün çeşitli fay hatlarıyla parçalanıp bölünmesi hiçbir Fenerbahçeli’nin işine gelmez. Fenerbahçe’nin birliği ve bütünlüğü, Türkiye’de özlenen bu duyguların tesisi için atılmış bir adımdır. Türkiye için bir umut ışığıdır.”

“BU DEĞİŞİM ÇOK ŞEY MÜJDELİYOR”
“Bu değişim çok şeyi müjdelemektedir. Belirttiğim gibi bizim listemiz kazandı ama en büyük kazanan şanlı tarihe sahip kulübümüzdür. Beni oylarıyla destekleyen değerli Yüksek Divan Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. oy vermeyenlere de teşekkür ediyorum. Centilmence bir yarış sürdüren değerli rakiplerimizi de kutluyorum. Her zaman kazanmak önemli değildir. Yarışmak da ayrı bir anlam taşır. En zorlu yolculuklar ilk adımı atmakla başlar. Biz taşın altına elimizi koyacağız, inşallah bu dargınlıkları sona erdirmek de bizim heyetimize nasip olur.

Yaşasın Türkiye, yaşasın Fenerbahçe. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.(Sözcü)

Yorumlar (0)