banner773

Fatih Terim'den yine aynı taktik

Süper Lig'de pazartesi günü Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, derbiden 1 gün önce NEF Stadı'nda yapılacak idmanın taraftarlara açık düzenlenmesi yönünde karar aldı.

SPOR 23.10.2021, 11:44
Fatih Terim'den yine aynı taktik

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Süper Lig'de pazartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi flaş bir karar aldı. Fatih Terim dev derbiden 1 gün önce NEF Stadı'nda yapılacak son idmanı taraftarlara açık yapma kararı aldı.

3 YIL ÖNCE DE AYNI YÖNTEM UYGULANMIŞTI

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in kararı doğrultusunda Beşiktaş derbisi öncesi 24 Ekim Pazar günü yapacağı son idmanı taraftarlarına açıyor. Hatırlanacağı üzere Sarı-Kırmızılılar 2018-19 sezonunda oynanan Beşiktaş derbisi öncesi de aynı yöntemi uygulamıştı. Galatasaray deplasmanda oynanan o maçta Beşiktaş'a 1-0 mağlup olmuştu.

RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ

Galatasaray, konuyla ilgili resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı: "Galatasaray, bir kez daha taraftarı ile buluşuyor. Takımımız, deplasmanda oynanacak Beşiktaş karşılaşması öncesinde, 24 Ekim Pazar günü son antrenmanını taraftara açık olarak saat 15.00'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda gerçekleştirecek. 2020-2021 Kombine, Vip kombine, Loca sahipleri ve 5 Lig maç paketi satın alan taraftarlarımız antrenman etkinliğine ücretsiz olarak katılabilirler."

Yorumlar (0)