banner758

Erdoğan’dan Yıldız Oyuncuya Vatandaşlık İçin Yeşil Işık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'in A Milli Takım'da oynama durumuyla ilgili 'Vatandaşlık konusunda gereğini yaparız' dedi. Açıklama sosyal medyada heyecan yarattı.

SPOR 16.12.2019, 09:45 16.12.2019, 09:46
Erdoğan’dan Yıldız Oyuncuya Vatandaşlık İçin Yeşil Işık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süredir spor kamuoyunu meşgul eden Shane Larkin’in Türk vatandaşlığına geçirilmesi gündemine ilişkin önemli bir açıklama yaptı.

Anadolu Efes’in ABD’li oyun kurucusu Larkin’in Türk vatandaşlığına geçirilmesi ve A Milli Basketbol Takımı’nda oynayabilmesi için ortaya atılan öneriyi değerlendiren Erdoğan, Larkin için olumlu sinyaller verdi.

Shane Larkin’in Türk vatandaşlığına geçirilmesi üzerine görüşü sorulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Shane Larkin için vatandaşlık konusunda biz gereğini yaparız. Böyle başarılı bir basketçiyi milli takımımızda da görmek isteriz”ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın vatandaşlık konusunda yeşil ışık yaktığı Larkin ile ilgili yaptığı açıklama sosyal medyada da gündem oldu. Basketbolseverler A Milli Takım’da görmek istedikleri Larkin için isim arayışlarına başladı

Yorumlar (0)