banner773

Dursun Özbek'ten Haciz Açıklaması

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in, Sarı-Kırmızılı kulübün taşınır ve taşınmaz tüm varlıklarına 6 Aralık'ta haciz koydurduğu haberi geniş yankı buldu. Dursun Özbek'e yakın kaynaklar, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada, "Yasal süreç kağıt üzerinde tedbir ve haciz işlemini gerektirdi. Dursun Bey şahsen bir haciz işlemi başlatmadı. Özbek Turizme ödenmemiş borç vardı. 7-8 kez görüşme yapalım dendi, net bir sonuc çıkmadı. Türk Ticaret Kanunu da şirket alacakları konusunda yasal sürecin işlemesini istiyor" ifadesini kullandı.

SPOR 14.12.2019, 16:25
Dursun Özbek'ten Haciz Açıklaması

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in, Sarı-Kırmızılı kulübün taşınır ve taşınmaz tüm varlıklarına 6 Aralık'ta haciz koydurduğu haberi geniş yankı buldu.

Dursun Özbek'e yakın kaynaklar, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada, "Yasal süreç kağıt üzerinde tedbir ve haciz işlemini gerektirdi. Dursun Bey şahsen bir haciz işlemi başlatmadı. Özbek Turizme ödenmemiş borç vardı. 7-8 kez görüşme yapalım dendi, net bir sonuc çıkmadı. Türk Ticaret Kanunu da şirket alacakları konusunda yasal sürecin işlemesini istiyor" ifadesini kullandı.

YIL SONU GELİNCE

Emlak Konut GYO ile yaptığı tarihi anlaşma ile Florya Metin Oktay Tesisleri arazisini 157 milyon TL’ye kulübe kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Galatasaray Yönetim Kurulu’nun bu sevinci kısa sürdü.Hürriyet'ten aktardığı habere göre; sarı kırmızılı kulüpten 20 milyon Euro alacağı bulunan eski başkan Dursun Özbek, 6 Aralık 2019 tarihinde kulübün taşınır ve taşınmaz tüm varlıklarına haciz koydurdu. Özbek, bu girişimini Galatasaray yöneticileriyle borç yapılandırması konusunda görüşmeler yapan Bankalar Konsorsiyumu’na da bir yazıyla bildirdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in konu ile ilgili ne açıklama yapacağı merak konusu.

Yorumlar (0)