Derbi başlamadan olaylar başladı! Bir otobüs dolusu taraftar karakola çekildi

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarları Ülker Stadı'na taşıyan otobüslerden birisinin camları kırıldı. Camı kıran taraftar tespit edilemeyince otobüs direkt olarak karakola çekildi.

SPOR 23.02.2020, 17:13 23.02.2020, 17:17
Derbi başlamadan olaylar başladı! Bir otobüs dolusu taraftar karakola çekildi

Galatasaraylı taraftarları Ülker Stadı'na taşıyan otobüslerden birisinin camı kırıldı. Camı kırık olan araçtaki taraftarlar, otobüsten indirilmedi. Camı kıran kişi tespit edilemediği için otobüs direkt karakola götürüldü.

OTOBÜSLERDEN BİRİNİN CAMI KIRILDI

Saat 15.30 civarında Türk Telekom Stadyumu önünden hareket eden sarı kırmızılı taraftarlar saat 16.30'da stada ulaştı. Sarı-kırmızılı taraftarların bilet kontrolleri ve üst aramaları yapıldıktan sonra stada girişi sağlandı. Öte yandan sarı-kırmızılı taraftarları taşıyan otobüslerden birisinin camı kırıldı.

OTOBÜS KARAKOLA ÇEKİLDİ

Camı kırık olan araçtaki Galatasaray taraftarları, otobüsten indirilmedi. Camı kıran kişi tespit edilemediği için otobüs direkt karakola götürüldü.Öte yandan başka bir otobüsün camında da kırıklar meydana geldi. Camı kırdığı tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 7 oldu.

Yorumlar (0)