Cristiano Ronaldo'ya tecavüz suçlamasında şok gelişme! Karima El Mahroug yakabilir

Portekizli dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'ya Kathryn Mayorga tarafından yöneltilen tecavüz suçlamasında şok bir gelişme yaşandı. Kathryn Mayorga'nın iddialarının ardından üç kadının daha Cristiano Ronaldo hakkında tecavüz ve cinsel taciz suçlamasında bulunabileceği belirtildi. Suçlamalardan birinin Karima El Mahroug olma ihtimali, Cristiano Ronaldo'nun

SPOR 08.10.2018, 15:54 08.10.2018, 15:54
Cristiano Ronaldo'ya tecavüz suçlamasında şok gelişme! Karima El Mahroug yakabilir

Juventus’ta forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, son günlerde hakkında çıkan tecavüz suçlaması ile boğuşuyor. Cristiano Ronaldo hakkındaki tecavüz suçlaması ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Las Vegas’ta otel odasında Cristiano Ronaldo tarafından tecavüze uğradığını iddia eden Kathryn Mayorga’ya yeni isimler ekleniyor. Kathryn Mayorga’nın avukatı Leslie Stovall’ın İngiliz gazetesi The Sun’a yaptığı açıklamaya göre, Cristiano Ronaldo hakkında tecavüz ve cinsel taciz suçlamasında bulunan üç kadının şikayetleri araştırılıyor.

Kathryn Mayorga’nın iddialarının ardından ortaya çıkan üç kadının da Cristiano Ronaldo hakkında suçlamalarda bulunduğu iddia edildi. Bu kadınlardan ilki, Cristiano Ronaldo’nun bir partiden sonra kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Bir diğeri ise Cristiano Ronaldo tarafından canının yakıldığını belirtti. Ancak Kathryn Mayorga’nın avukatı tarafından en fazla araştırılan şikayetin üçüncü kadından gelen “Cristiano Ronaldo para karşılığı benimle birlikte oldu” olduğu öğrenildi. Bunun nedeni ise kadının İtalyan gece kulüplerinde dansçılık yapan Karima El Mahroug olma ihtimali… Kathryn Mayorga’nın avukatı, yapılan şikayetler arasında özellikle son kadının Karima El Mahroug olup olmadığını detaylıca araştırdığını söyledi.

Daha önce Cristiano Ronaldo hakkında, Karima El Mahroug’a 4 bin Euro karşılığında birlikte olma teklifi yapıldığı iddia edilmişti. Karima El Mahroug’un henüz 17 yaşındayken, Milano’da bir otelde Cristiano Ronaldo ile birlikte olduğu belirtilmişti. Karima El Mahroug’un adı geçmişte İtalya’nın eski Başbakanı Silvio Berlusconi’nin evinde düzenlediği ‘Bunga bunga’ partileri nedeniyle açılan davada da geçmişti.

 

Karima El Mahroug

 

Cristiano Ronaldo hakkında şikayette bulunan üçüncü kadının Karima El Mahroug olmasının, Portekizli yıldızın başını yakabilir. Son kadının Karima El Mahroug olması durumunda şikayet, Kathryn Mayorga’nın tecavüz suçlamasına bir dosya daha eklenebilir.

 

 

Cristiano Ronaldo ve Kathryn Mayorga

Çünkü İtalya’da 18 yaşından küçük bir kadınla para karşılığı birlikte olmak suç olarak sayılıyor.

Yorumlar (0)