Boyalık Beach Hotel'den İzmirspor'a destek

Boyalık Beach Hotel’den Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren İzmir’in köklü futbol kulübü İzmirspor’a destek geldi. İzmirspor’un maçlarını oynadığı Buca İlçe Stadı’nda reklam panolarına ilan veren Boyalık Beach Hotel, yıl boyu bu desteğini sürdürme kararı aldı.

SPOR 14.10.2018, 12:12 14.10.2018, 12:12
Boyalık Beach Hotel'den İzmirspor'a destek

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verme kararıyla sezona başlayan ve ikide iki yaparak 6 puanla sezona fırtına gibi giren İzmirspor’a Boyalık Beach Hotel’den reklam desteği geldi.

Boyalık Beach Hotel Genel Müdürü Orhan Belge, sosyal sorumlulukları gereği spora destek vermenin son derece önemli olduğunu ifade ederek, “Bir kentte ticaret yapıyorsanız, bir kentte hizmet sunuyorsanız, bir kentin ekonomisine katkı koyuyorsanız sosyal sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız. Sporun önemini anlatmaya gerek yok, biz de İzmir’in en köklü kulüplerinin başında gelen ve bulunduğu konum itibariyle en çok desteğe ihtiyacı olan İzmirspor’umuza destek olmak istedik” dedi.

 

Hedef şampiyonluk

 

Kulüple yapılan anlaşma gereği kulübün maçlarını oynadığı Buca İlçe Stadı reklam panolarına ilan verdiklerini ve bu anlaşmanın tüm sezonunu kapsadığını söyleyen Belge, “Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak üst liglere doğru yürüyüşüne başlamasını temenni ettiğimiz İzmirspor’un bu şampiyonluk yürüyüşünde ufak da olsa bir katkımız olmasını istedik. Umuyoruz yıl sonu bir üst lige çıkmış bir İzmirspor görürüz” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)