Beşiktaş'ta transfer iddiası:Kevin Prince Boateng ile görüşülüyor

Transferin sessiz takımlarından Beşiktaş'ın Kevin Prince Boateng ile transfer görüşmesi yaptığı iddiası Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı.

SPOR 02.07.2019, 02:51
Beşiktaş'ta transfer iddiası:Kevin Prince Boateng ile görüşülüyor

Beşiktaş'ın geçen sezon Barcelona'da kiralık olarak forma giyen Kevin Prince Boateng'i kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı iddia edildi. 

Beşiktaş'la ilgili gündemi sarsan transfer iddiası İtalya'dan geldi. Bu sezon Barcelona'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Sassuolo'da olan Kevin Prince Boateng için siyah beyazlıların görüşmeye başladığı iddia edildi. 

İtalyan basınında Di Marzio'un haberine göre, Beşiktaş yönetimi Kevin Prince Boateng'i transfer etmek için görüşmelere başladı. Yıldız futbolcunun Sassulo'da sözleşmesi devam ettiği için siyah beyazlıların önceliğinin kiralamak olduğu kaydedildi. 


BOATENG KİMDİR? HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?
Annesi Alman babası Ganalı olan Kevin-Prince Boateng'in kardeşi Jérôme Boateng Almanya millî takımında forma giymektedir.Futbol kariyerine Almanya'nın Reinickendorfer Füchse takımında başladı ve 2004 yılında Hertha Berlin'e transfer oldu ve bu takımda profesyonel oldu. 2010-2011 sezonunda Milan'da kiralık oynadı. 2012-2013 yılında ona Milan'da 10 numaralı forma verilmiştir. 9 Ocak 2013 tarihinde 2. lig ekiplerinden Brescia ile yapılan hazırlık maçında maçın 25 inci dakikasında ırkçı tezahüratlara karşı sahayı terk etmiştir.Birçok kişi tarafından, oldukça başarılı bulunmasına rağmen, Kaká'nın Milan'a transferiyle birlikte, oyun kurucu bölgesine ve dolayısıyla da Milan'a veda edip 12 milyon euro karşılığında Almanya'nın Schalke takımına transfer olmuştur. 2016 Ocak ayında Schalke'den ayrılarak Milan'a geri dönmüştür. 1 Ağustos 2016 tarihinde İspanya La Liga takımlarından Las Palmas'a bedelsiz transfer olmuştur. Kaynak: Boateng kimdir? Hangi takımlarda oynadı? 

Yorumlar (0)