Anthony Joshua'dan Müthiş Dönüş

Tüm dünyanın merakla beklediği Andy Ruiz Junior ile Anthony Joshua arasındaki Dünya Ağır Sıklet Boks Unvan Maçı'nı Joshua kazandı. Joshua, geçtiğimiz haziran ayında nakavtla mağlup olduğu Andy Ruiz’i puanla yenerek rövanşı aldı.

SPOR 08.12.2019, 17:12
Anthony Joshua'dan Müthiş Dönüş

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki mücadelede Anthony Joshua, 12 raunt sonunda rakibine puanla üstün geldi ve kemerlerini geri aldı.

Tüm dünyanın aylardır merakla beklediği boks maçında Anthony Joshua, Andy Ruiz'den rövanşı aldı.

Joshua 12 rauntluk mücadeleyi puanla kazandı ve WBO, IBF, IBO ve WBA ağır siklet kemerlerinin 2. kez sahibi oldu.

Hakemler iki kez 118-110 ve bir kez de 119-109'luk puanlarla büyük mücadelenin galibinin İngiliz boksör Anthony Joshua olduğunu açıkladılar.

Joshua maç sonu yaptığı açıklamada, "Bunun özrü yok, geçen sefer beni fena yakaladı. Ben rakiplerimi nakavt etmeye alışığım. Geçen sefer yapamadım ve açık söyleyeyim yakalandım. Ruiz'e çok saygı duyuyorum.

Ona yenilerek aslında şans da vermiş oldum. Her zaman aç ve alçakgönüllü olmak gerekir. Ben öyleyim.. Geri dönüm. Hala boksu bırakıp emekli olmamı isteyen var mı?" dedi.

Amerikalı dövüşçü Andy Ruiz ise karşılaşma sonrası, "Onu çok takip ettim. Bununla çok uğraştım. 3. maçı isteyen var mı?" dedi ve kısa bir yorum yaptı.

Yorumlar (0)