Alex de Souza'nın pişmanlığı: Tek hatam Aykut hocanın beni kıskandığını söylemekti, yanlış bir hareketti

Fenerbahçe’nin efsanelerinden Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza, birlikte çalıştıkları dönemde yıldızının barışmadığı teknik direktör Aykut Kocaman’ın kendisini kıskandığını söylediği için pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

SPOR 01.02.2017, 17:08 01.02.2017, 17:08
Alex de Souza'nın pişmanlığı: Tek hatam Aykut hocanın beni kıskandığını söylemekti, yanlış bir hareketti

‘Burası Türkiye, burada işler böyle yürür’

 

‘Düşünen spor dergisi’ Socrates’ten Onur Erdem’e konuşan Alex, şunları söyledi: Aykut Kocaman ise bana çok önemli bir şey öğretti; Türk futbol kültürüne dışarıdan çok az şeyin nüfuz edebildiğini. Kullandığı bir cümle vardı ki bende kızgınlık, üzüntü ve hayal kırıklığı karışımı duygular uyandırmıştı; ‘Burası Türkiye, burada işler böyle yürür’ demişti bana. Bir gün onunla oturup neden bu şekilde bittiğini konuşmayı çok isterim.”

 

‘Yanlış bir hareketti’

 

“Benim tek hatam oldu” diyen Brezilyalı yıldız, şöyle devam etti: “O da Twitter’dan Aykut hocanın beni kıskandığını söylemekti. Yanlış bir hareketti, bugün pişmanlık duyuyorum. Ama ben de sınırlarıma dayanmıştım. Aykut hocayla Romanya’da bir konuşmamız oldu ve ona, göreve geldiği andan itibaren beni göndermek istediğini hissettiğimi söyledim. O da son derece soğuk bir şekilde düşündüklerimin doğru olduğunu belirtti. Gerçekten de bensiz bir takım istiyordu. Bu beni çok üzdü.”

 

‘Üçüncü blöfünü yaptı’

 

İlk yarının sonunda oyundan alındığı 2-0 kaybedilen Kasımpaşa maçını takımdakilerle birlikte izlemediği için suçlandığını belirten Alex, “Sonra ortalık karıştı. Başkan geldi, kardeşiyle birlikte. ‘Gitmek isteyen gidebilir’ dediler. Ben kalacağımı belirttim. Aynı gün, Aykut hoca üçüncü blöfünü yaptı. Ayrılacağını söyledi. Güldüm; çünkü ayrılacağını üçüncü kez söylüyordu. Başkan bana, ‘Ya Aykut hocanın dediğini yapıp gençlerle çalışırsın ya da gidersin’ dedi. Gitmeyi tercih ettim çünkü artık beni istemediklerini anladım. Maalesef bu şekilde bitti. Her şeyin çok farklı olacağını hayal etmiştim ama hala anlayamadığım bir şekilde, Fenerbahçe hikayem bu şekilde sona erdi” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)