Yeni akım: Liderler birbirlerine 128 milyar doları sordu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından, İYİ Parti lideri Meral Akşener’e “128 milyar ve dolar damat nerede?’ siz biliyor musunuz?” diye sordu. Akşener, “Takipteyiz Kemal Bey” yanıtı verdi, topu Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’na attı.

SİYASET 05.05.2021, 13:18 05.05.2021, 13:20
Yeni akım: Liderler birbirlerine 128 milyar doları sordu

Siyasette eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak döneminde kaybolduğu belirtilen 128 milyar dolarlık ‘kayıp rezerv’e ilişkin tartışma sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından #128MilyarDolarNerede etiketiyle konuyu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sorarak yeniden gündeme getirdi.

Paylaşımında Akşener’i etiketleyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: “Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz? @meral_aksener #128MilyarDolarNerede?”

AKŞENER ‘TAKİPTEYİZ KEMAL BEY’ DEDİ, KARAMOLLAOĞLU’NA SORDU

Akşener Kılıçdaroğlu’nun sorusuna “Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın yılmadan kovalamaya devam” yanıtını vererek, “Sayın @T_Karamollaoglu sizde yeni bir bilgi var mı?” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)