banner758

Yalova’nın Hamza Yerlikaya’sı Ahmet Sarıduman : Aynı anda 3 koltuk!

CHP'li başkanın görevden alınmasıyla AKP'ye geçen Yalova Belediyesi'nde belediye başkan vekilinin yardımcılığına getirilen Ahmet Sarıduman, aynı anda 3 görevi birden yürütüyor. Ayrıca federasyon yönetiminde de göreve devam ediyor.

SİYASET 16.06.2020, 13:36
Yalova’nın Hamza Yerlikaya’sı Ahmet Sarıduman : Aynı anda 3 koltuk!

Yalova Belediyesi, CHP'li Belediye Başkanı Vefa Salman’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından belediye meclisinde yapılan seçimle AKP'ye geçti.

Geçtiğimiz mart ayında yapılan oylamanın üçüncü turunda 17 oy alan AKP'li meclis üyesi Mustafa Tutuk, Yalova’nın geçici belediye başkanı seçildi. 

Tutuk'un göreve gelmesiyle beraber beldiye içinde de bir takım atamalar ve görevlendirmeler yapılmaya başlandı.

Bunlar arasında en dikkat çeken isimlerden birisi de Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Ahmet Sarıduman oldu.

YOLSUZLUK SORUŞTUTMASI BAŞLAYINCA HALK EKMEK'TEN İSTİFA ETTİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın göreve gelmesinin ardından Halk Ekmek'teki yolsuzluklarla ilgili başlattığı soruşturmanın ardından, 2019 Ağustos'ta Ankara Halk Ekmek'teki Genel Müdürlük görevinden istifa eden Ahmet Sarıduman'ın yeni adresi CHP'den AKP'ye geçen Yalova Belediyesi oldu.

YALOVA'NIN HAMZA YERLİKAYA'SI

Ahmet Sarıduman, Yalova Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirirlirken, aynı zamanda Özel Kalem Müdürü ve Belediyenin personel şirketi Yabedaş’ın yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapıyor.

'Yalova’nın Hamza Yerlikaya’sı' olarak anılan Sarıduman'ın ayrıca  Türkiye Karate Federasyonu yönetim kurulu üyeliği de devam ediyor.

Yorumlar (0)