Ümit Özdağ:Suriyeliler dönsün' derken, yarın çocuklarımızın bir iç savaş Türkiye'sinde yaşamasını engellemeye çalışıyoruz

Habertürk televizyonunda Fatih Altaylı'nın sunduğu "Teke Tek" programında konuşan Ümit Özdağ'ın yaptığı değerlendirmelere programa damga vurdu.

SİYASET 27.07.2021, 00:28
Ümit Özdağ:Suriyeliler dönsün' derken, yarın çocuklarımızın bir iç savaş Türkiye'sinde yaşamasını engellemeye çalışıyoruz

Gazetekritik- Teke Tek programında Suriyeliler ve göçmenler ile ilgili konuşan Ümit Özdağ'ın konuşmalarından satır başları şu şekilde:

Suriye'ye giden bir genç şöyle diyordu: 'Suriye'ye hem tatilimi geçirmeye hem evlenmeye gidiyorum. Evlenecek ve karısıyla geri gelecek. Ortalama 5 çocuk yapacaklar Türkiye'de. Bu insani yardım değil çünkü o Suriye'ye evlenmeye giderken benim 2 askerim şehit oldu.

Türkiye’nin demografik yapısı değiştirilmeye çalışılıyor. Bu çok dikkatle ele alınması gereken bir tespit din iman kardeşliği ile geçiştirilemez Pakistan Hindistan müslümanlarının tavrı bizi yanıltmasın arap ihaneti hala taze

Suriyeliler dönsün' derken, yarın çocuklarımızın bir iç savaş Türkiye'sinde yaşamasını engellemeye çalışıyoruz.

Şu an Afganlar'ın geçtiği sınır bölgelerindeki mayınlar Türkiye tarafından Avrupa Birliği'nin finansmanıyla temizlendi.

"Türklerde ortalama doğum 1.9 iken Suriyelilerde 5.3 doğum ortalaması var. Bu ortalamalarla, Türkiye'de 20 sene sonra 15,5 milyon Suriyeli olacak.

AKP'li Mustafa Şen'e yanıt

AKP'li Mustafa Şen'in açıklamasına yanıt veren Özdağ, Mustafa Şen'e “Programdan sonra rahmetli Binbaşı Mikail dedemin İstiklal Harbi madalyası beratını yayınlayacağım. Onun dedesinin de varsa yayınlasın. Ondan sonra konuşalım.” dedi.

Yorumlar (0)