Süleyman Soylu:Recep Tayyip Erdoğan geçen yüzyılın açıklarını kapattı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye artık başka bir boyuta geçti. Recep Tayyip Erdoğan geçen yüzyılın açıklarını kapattı." dedi.

SİYASET 21.10.2022, 19:14
Süleyman Soylu:Recep Tayyip Erdoğan geçen yüzyılın açıklarını kapattı

İçişleri Bakanı Soylu, Diyarbakır Hani, Dicle ve Eğil'de vatandaşlarla bir araya geldi. Temaslarda bulunmak amacıyla kentte bulunan Soylu, Hani ilçe meydanında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sadece yol, üniversite, anaokulu, dünyanın en büyük havalimanlarından birisini İstanbul'a yapmadığını, Doğu ve Güneydoğu'nun makus talihini de yendiğini söyledi.
Bir şey olamaz denilen Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde bugün organize sanayi sitelerinin yetmediğini, kültür turizmi sebebiyle otellerde yer kalmadığını kaydeden Soylu, geçen hafta Diyarbakır'da Kültür Yolu Festivali'nin yapıldığını, on binlerce insanın her gün etkinliklere katıldığını belirtti.
"Türkiye artık başka bir boyuta geçti. Recep Tayyip Erdoğan geçen yüzyılın açıklarını kapattı. Recep Tayyip Erdoğan, 21. yüzyılın alt yapısını yaptı Türkiye'de. Amerika'ya, Avrupa'ya rağmen. Bizi bir bataklığın ve yokluğun içine çekmek istemelerine rağmen Türkiye'yi sağ salim limanlara ulaştırmasını becerebilen bir yönetim ortaya koydu. Böyle liderler yüzyılda bir gelir." ifadelerini kullanan Soylu, cesaretli, bilgi ve beceri içerisinde olunması gerektiğini kaydetti.

Yorumlar (0)