Saray'ın izlenmeyen 30 milyonluk konserini eleştirene dava!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 30 milyon TL'ye mal edildiği iddia edilen konserin maliyeti hakkında paylaşım yapanlar hakkında hukuki işlem başlatılacağını duyurdu.

SİYASET 12.06.2020, 08:32
Saray'ın izlenmeyen 30 milyonluk konserini eleştirene dava!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, “İstanbul Yeditepe Konserleri”ne ilişkin ‘asılsız iddia, yalan ve çarpıtma ile algı operasyonu yapanlar’ hakkında hukuki yollara başvurulacağını açıkladı.

Son günlerde sosyal medyada maliyeti eleştirilen ve pek çok ünlü ismin sahne aldığı “İstanbul Yeditepe Konserleri” ile ilgili paylaşım yapanlara yargı yolu gözüktü.

“MÜZİK CAMİASINA DESTEK AMACIYLA”

Sosyal medyada yurttaşlar tarafından maliyeti nedeniyle eleştirilen “İstanbul Yeditepe Konserleri” ile ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Covid-19 ile mücadele tedbirleri nedeniyle evde kalmak zorunda olunan dönemde müzik camiasına destek amacıyla bir dizi konser etkinliği başlatılmıştır” denildi.

KONSER HAKKINDA KONUŞMAK YASAK

Konsere dair maliyet iddialarının yalan olduğu belirtilen açıklamada, “Ne yazık ki bazı sosyal medya hesapları ve haberlerde ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’nin 30 milyon liraya mal olduğu’ şeklindeki bir yalanla etkinlikler karalanmaya çalışılmaktadır. Bu iddialar kesinlikle gerçek dışıdır. Bu gerçeğe rağmen, sosyal medya başta olmak üzere diğer medya mecralarında İstanbul Yeditepe Konserleri’ne ilişkin asılsız iddia, yalan ve çarpıtma ile algı operasyonu yapanlar hakkında hukuki yollara başvurulacaktır” denildi.

Yorumlar (0)