Polis Kastamonu'da CHP'nin afişlerini böyle söktü!

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP'nin astığı "128 Milyar Dolar nerede?" yazılı afişlerin sökülmesine "128 milyarla birlikte hukuk da buharlaşıyor" tepkisini gösterdi.

SİYASET 10.04.2021, 16:25 10.04.2021, 16:32
Polis Kastamonu'da CHP'nin afişlerini böyle söktü!

Yarkadaş, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile de görüşerek yaşananları sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

CHP'nin "128 milyar dolar nerede?" yazılı afişleri Kastamonu'da da tartışma yarattı. Cumhuriyet Svc. Uğur Çaykara, polisin "Ne yapalım?" sorusuna "SUÇ UNSURU YOKTUR. İŞLEM YAPMAYIN" dedi. Polis durumu İl Başkanımız Hikmet Erbilgin'in de olduğu afiş bölgesinde tutanağa işledi.

Ancak polis buna rağmen, "Mülki amirin talimatı var" diyerek afişleri söktü. İl Başkanımız Hikmet Erbilgin ile az önce konuştum. Milletvekilimiz Hasan Baltacı ve Merkez İlçe Başkanı Dilek Karabacak ile süreci takip ettiklerini ve bu hukuksuzluğa itiraz edeceklerini belirtti. 

Ülkenin getirildiği hale bakın! Daha bir hafta önce AKP'li Kürşat Ayvatoğlu skandalı ile gündeme gelen Kastamonu'da, Ayvatoğlugillerin cebine giden 128 milyarın sorulması,savcının kararına rağmen yasaklanıyor. 128 milyarla birlikte hukuk da buharlaşıyor. Buna izin vermeyeceğiz!

Yorumlar (0)