Özdağ'dan Bahçeli'nin iddialarına yanıt: Devlet içinde devletse ispat etsin; yarın suç duyurusunda bulunacağız

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin evinin önünde sopalı ve silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

SİYASET 26.01.2021, 13:15
Özdağ'dan Bahçeli'nin iddialarına yanıt: Devlet içinde devletse ispat etsin; yarın suç duyurusunda bulunacağız

Selçuk Özdağ, Bahçeli'nin partisinin grup konuşmasında söylediği "Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması, sonra da dönüp masumiyet pozuna bürünmesi bildik bir numaradır" iddiasıyla ilgili "Bu iddialar deli saçması. Yarın Bahçeli hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Suçluluk psikolojisi içerisindeler" dedi.

Şu ana kadar 2 kişinin yakalanıp tutuklandığını hatırlatan Özdağ, "diğer 3 kişi 11 gündür kayıp, Ankara'nın göbeğinde yapılan siyasi terör saldırısının faili diğer 3 kişi neden yakalanamıyor" diye konuştu. 

Özdağ'ın açıklamaları şöyle: 

T24'te yer alan habere göre; "Bu iddialar deli saçmasıdır. Sayın Bahçeli'ye düşen görev savcılığa başvurmaktır. Suçluluk psikoloji içerisindeler, telaş içerisindeler. Çaresizliğin ve mağlubiyetlerinin göstergesi. Biz böyle alçaklıkları yapmayacak, yaptırmayacak kadar delikanlı insanlarız. Sayın Bahçeli nereden öğrenmiş balkondan benim görüntüleri çektirdiğimi. Kendisi devlet içinde devletse buyursun ispat etsin. 

Sayın İçişleri Bakanını, Adalet Bakanını ve Sayın Cumhurbaşkanını göreve davet ediyoruz. Bahçeli Fethullah Gülen'le ilgili 'bu yaşlı başlı insanla uğraşmayın' derken ben FETÖ'nün tehlikelerinden söz ediyordum. 

İddiaların ispat edecekler. Sözü edilen kamera görüntüleri zaten başka bir taraftan çekilmiş. Bizim direnişimiz olayı engelledi. 

Olayı soruşturan savcıyı ben mi tehdit ettim. Çorum ve Derince'nin MHP'li il başkanları tehdit etmedi mi? Bana yapılan saldırı bir milattır. Siyasi terör saldırısıdır. "

Bahçeli ne demişti?

"Bazı gazeteci ve siyasetçilere yönelik saldırılarda milliyetçi-ülkücü hareket arasında bağ kurmak zorba ve zorlama bir isnattır. Taraf olmadığımız saldırının faili olarak gösterilmek ucuz bir provokasyon taktiğidir. Hiç kimse şiddet ihalesini üzerimize yıkmaya çalışmasın. Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler, sudan sebeplerle ve kişisel anlaşmazlıklarla husumet çemberine sıkışınlar suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar.

Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması sonra da dönüp masumiyet pozuna bürünmesi, bununla da yetinmeyip ‘Bana saldırdılar’ çığırtkanlığına tevessül etmesi bildik bir numaradır."

Yorumlar (0)