Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı Melih Bulu’yu istifa etmemesi için ‘uyardı’

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan AKP’li Melih Bulu’ya istifa etmemesi çağrısında bulundu. Çakıcı “Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok” dedi.

SİYASET 08.02.2021, 10:28
Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı Melih Bulu’yu istifa etmemesi için ‘uyardı’

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi’ne kurum dışından atanan AKP’li Melih Bulu’yu istifa etmemesi konusunda ‘uyardı’.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Dava arkadaşım” dediği; son dönemde Cumhur İttifakı’na verdiği destek ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehditleriyle sıklıkla gündeme gelen Çakıcı, Twitter’dan yayınladığı mektubunda Bulu’ya, “Lütfen! Sakın istifa etmeyiniz. İstifa ederseniz bu terörist eylemcilerin önünü açarsınız. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok” diye seslendi.

Çakıcı, 2 sayfalık mektubunda, Bulu’ya yönelik direnişe geçen Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerini ve öğrencilerini hedef alarak, “muhalefet, HDP, PKK ve DHKP-C sempatizanlarının, devletin kurumları ve Cumhur İttifakı'na zarar vermek için Bulu'ya istifa etmesi yönünde çağrı yaptığını” öne sürdü.

Mektupta ayrıca, “Arkanızda Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve aziz milletimizin olduğunu unutmayınız. Devletine, aziz milletine gönül vermiş tüm duyarlı Türk vatandaşları, devletinin ve Cumhur İttifakı'nın yanında olmalıdır” ifadeleri yer aldı.

Yorumlar (0)