Okul müdürü AKP kongresine katıldı

AKP İzmir İl Kongre’sine lise öğrencilerinin davet edildiği ortaya çıkarken, Karabağlar Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi Müdür Davut Köse’nin de kongreye katıldığı öğrenildi.

SİYASET 23.02.2021, 12:55 23.02.2021, 13:03
Okul müdürü AKP kongresine katıldı

AKP il kongreleri pandemiye rağmen kapalı salonlarda, hiçbir tedbire uyulmadan gerçekleştirilmeye devam ediyor. AKP 7’nci Olağan İzmir İl Kongresi, dün Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı kongrede, pandemiye rağmen yine kalabalık görüntüler oluştu. Salona girmek için sıra bekleyenler, kalabalık gruplar halinde turnikelerden geçiş yaptı. Salonda ise sosyal mesafe kurallarına uyulmadı.

Birgün'de yer alan habere göre; AKP İzmir İl Başkanlığı’nın kongreye okul müdürleri üzerinden lise öğrencilerini de davet ettiği ortaya çıktı. Okul müdürlerine gönderilen yazıda, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile 22 Şubat 2021 Pazartesi günü gerçekleşecek olan 7. Olağan AKP İzmir İl Kongremizde sizleri ve değerli öğrencilerinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız” denildi.

Kongreye Eğitim Bir-Sen Karabağlar Şube Başkanı ve Karabağlar Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi Müdürü Davut Köse de katıldı. Köse sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 7. Olağan İzmir İl Kongresi için Halkapınar Spor Salonu’nda reisimizi dinliyoruz” dedi.

Öte yandan edinilen bilgiye göre, müdürün okuldan öğrencileri de kongreye götürmeye çalıştığı iddia edildi.

Yorumlar (0)