MHP'den ihraç edilen Enginyurt, Çakıcı'yı önce eleştirdi sonra paylaşımını sildi

MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden organize suç lideri Alaattin Çakıcı'yı twitter hesabından eleştirdi. Enginyurt daha sonra "mesaj yerine ulaştı" diyerek paylaşımını sildi.

SİYASET 18.11.2020, 16:18 18.11.2020, 16:26
MHP'den ihraç edilen Enginyurt, Çakıcı'yı önce eleştirdi sonra paylaşımını sildi

Hükümete yönelik eleştirileri nedeniyle MHP'den ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ve tehditlerini attığı bir tweet ile eleştirdi, daha sonra bu paylaşımını kaldırdı. 

Söz konusu tweet'ini kaldırması ile ilgili konuşan Enginyurt, "Mesaj amacına ulaştı" dedi ve şunları söyledi;

"NE YAPACAK VURACAK MI?"

"Toplumsal doğru bulmuyorum. siyasetçiler birbirini eleştirebilir. Siyaset dışındaki ya da içindekilerin bir insanı, bir babayı, bir parti genel başkanı tehdit etmesi, hakarette bulunması doğru değil. Ne yapacak vuracak mı?."

Enginyurt tweet'ine hem olumlu hem olumsuz tepkiler geldiğini ifade etti.

Enginyurt, Çakıcı'nın Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret ve tehdit içeren sözlerini eleştirdiği ve kaldırdığı tweet'inde "CHP Genel Başkanı'nı sevmeyebilirsiniz, fikirleri sizin için önemsiz olabilir. Lakin hiç kimsenin bir parti genel başkanına ağır hakaret etme hakkı yoktur" diye yazdı. 

İşte o paylaşım:

Yorumlar (0)