banner773

Mehmet Barlas, Bahçeli'nin 2023 planını açıkladı: 'Başka bir hesap görmedim...'

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik'in Devlet Bahçeli'nin yüzde 50+1 konusunda Tayyip Erdoğan'a tuzak kurduğuna yönelik iddialarını köşe yazısında değerlendirdi.

SİYASET 27.11.2021, 11:50
Mehmet Barlas, Bahçeli'nin 2023 planını açıkladı: 'Başka bir hesap görmedim...'

“Önce güldüm sonra üzüldüm” diyen Barlas, Hüseyin Çelik’i aklına mantığına güvenilmesi gereken bir insan zannettiğini belirtti.

Barlas, Çelik hakkında, “Eğer bu siyasi ortamda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oyun oynayacak bir kişi olarak Devlet Bahçeli'yi bulduysa gülünecek durumdadır" diye yazdı.

Barlas, MHP liderinin grup toplantısındaki sözlerine işaret ederek önceki gün dolarla tuzak kuranların canlarına okuduğunu şu anda ise MHP milletvekillerinin adım adım Anadolu’yu gezerek 2023 hazırlandıklarını açıkladı.

"BAHÇELİ'NİN CUMHUR İTTİFAKI'NDAN BAŞKA HESAP YAPTIĞINI GÖRMEDİM"

Barlas, Devlet Bahçeli'nin, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kazanmasından başka bir hesap yaptığını görmediğini belirtti.

Barlas, “Diyeceğim şu ki, Hüseyin Çelik gibiler önce kendilerine şaşırsınlar. Yok şaşırmazlarsa Abdullah Gül veya Ali Babacan'ın yaptıklarına takılsınlar. “ diye yazdı.

Barlas, Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı'na zarar verecek her cümlenin akıl dışı olduğunu vurguladı.

Mehmet Barlas'ın yazısına ulaşmak için tıklayın 

Yorumlar (0)