Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, temiz siyaset konusunda yaptığı açıklamalarına uygun adımlar atmaya devam ediyor. Yavaş "şeffaflık taahhütnamesi"ni imzalayıp mal varlığını açıkladı.

SİYASET 02.03.2019, 11:45 02.03.2019, 11:45
Mansur Yavaş mal varlığını açıkladı

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, temiz siyaset konusunda yaptığı açıklamalarına uygun adımlar atmaya devam ediyor. Önce ‘Şeffaflık Taahhütnamesi’ni imzalayan Yavaş, kendisi ve ailesinin mal varlığını açıkladı. Yavaş’ın bu adımı hem şeffaf hem de temiz siyasetin bir örneği oldu. 

ÖNCE ŞEFFAFLIK TAAHHÜTNAMESİNİ İMZALADI

Mansur Yavaş Şeffaflık Taahhütnamesi’ni imzalayarak, şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla siyasal iradesini beyan eden ilk belediye başkan adayı oldu.

Yavaş’ın imzaladığı 10 maddelik taahhütnamede, “Seçilmem durumunda; şaffaf, dürüst, hesap verebilir, katılımcı ve kapsayıcı bir yönetim anlayışı doğrultusunda faaliyet göstereceğimi taahhüt ederim” ifadeleri yer aldı. 

MAL VARLIĞINI AÇIKLADI

Yavaş, imzaladığı taahhütnamenin ilk maddesinde yer alan “Belediye başkanı olarak birinci derece akrabalarımı da içeren mal varlığı bildirimlerimin yıllık olarak ilan edilmesini sağlayacağım” ifadeleri uyarınca, mal varlığını da açıkladı. 

Millet İttifakı Adayı Mansur Yavaş ve ailesinin mal varlığını gösteren beyanname ve şeffaflık taahhütnamesi ek olarak bilgilerinize sunulmuştur.

Yorumlar (0)