Kütahya'da CHP'lilerin yaptığı yardımların önü kesiliyor

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Kütahya’da “bir yardımsever bir ihtiyaç sahibi” adında düzenlediği yardım kampanyası ile kendi imkânlarıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak erzak yardımında bulunduklarını ancak iktidar çevresinin bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi.

SİYASET 06.04.2020, 09:22 06.04.2020, 09:25
Kütahya'da CHP'lilerin yaptığı yardımların önü kesiliyor

CHP Tavşanlı İlçe Örgütünün Tavşanlı’da mağdur durumda olan vatandaşlara yardım ettiği için ifadeye çağrıldığını belirten Kasap, “belediyelerimizden sonra şimdi de ihtiyaç sahibi ailelere yardım eden örgütümüzün önünü kesmeye çalışıyorlar” dedi.

Türkiye’de yaşanan salgından dolayı zaten binlerce işsizi olan Kütahya’nın çok zor durumda olduğunu belirten Kasap şöyle dedi:

“İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için kurduğumuz WhatsApp hattına sadece 2 gün içinde 5 binin üzerinde talep geldi. İktidar partisinin Kütahya Milletvekilleri nerede? “Biz bize yeteriz diyorlar” milletimizden para istiyorlar ama milletimizin feryadını duymuyorlar. Maskeyi bile halkımıza parayla satıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar bizler gerek belediyelerimizle gerekse kendi imkanlarımızla halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” 

Yorumlar (0)