banner758

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a hodri meydan: Adayı merak ediyorsan seçim gününü belirle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masanın daha sık toplanacağını belirterek, "Seçime de az kaldı dolayısıyla topluma daha vereceğimiz hedefler var, yapacağımız çalışmalar var bunların topluma aktarılması lazım" dedi.

SİYASET 03.10.2022, 12:50
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a hodri meydan: Adayı merak ediyorsan seçim gününü belirle

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Yeni bir sabah" programına katıldı.

Küçükkaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in "CHP’yi yönetmek aslında Türkiye’yi yönetmekten daha zor bir bakıma" sözlerini hatırlatırken, CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Doğrudur. Tabii düşünce özgürlüğü var. Düşünce özgürlüğü her insanın her istediğini söylediği anlamına gelmiyor. Elbette düşüncelere saygılıyız. Geçmişte ‘CHP’de her kafadan bir ses çıkıyor’ denirdi. Bu artık bitti. Sonuçta her birimiz oturup konuşuyoruz. Daha sık toplantılar yapıyoruz" diye karşılık verdi.

"Hiç endişem yok" diyen Kılıçdaroğlu, "Seçimi kazanacağız, parlamentoda çoğunluğu sağlayacağız ve gerçekten toplumun her kesimini kucaklayan bir siyasal anlayışı egemen kılacağız" diye konuştu.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda konuşan Kılıçdaroğlu, "Şunu eleştirdik kendi aramızda; niye acaba televizyonlar neredeyse günün 24 saati Cumhurbaşkanı kim olacak diyor... Var olan bir sistem var, herkesi perişan etti. Gençler geleceklerini yurt dışında arıyorlar. Biz önce bunu nasıl çözeceğimiz konusunda bir görüş birliği sağlamamız lazım. Cumhurbaşkanı adayı belirledik, ne yapacak bu aday? Belli çevreler bunu özellikle gündeme taşıyorlar" dedi.

Yorumlar (0)