banner773

Kılıçdaroğlu, 81 ilden gençlerle bir araya gelecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni yasama yılının ilk grup toplantısını 600 milletvekilini temsilen Türkiye’nin 81 ilinden gelecek olan 600 gencin katılımıyla yapacak.

SİYASET 03.10.2022, 11:47
Kılıçdaroğlu, 81 ilden gençlerle bir araya gelecek

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gizem Susam Yorulmaz'ın ifadeleri şöyle:

“Bildiğiniz üzere 1 Ekim günü itibariyle TBMM’de 27. Dönem 6. Yasama Yılı açılışı yapıldı. Öncelikle yeni yasama yılının ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, yeni yasama yılının ülkemizin her geçen gün derinleşen sorunlarına çözüm üretmek üzere demokrasiye ve ortak akla hizmet etmesini temenni ediyorum.

4 Ekim Salı günü yeni yasama yılının ilk grup toplantısını düzenleyeceğiz. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni yasama yılının ilk grup toplantısını gençlerle birlikte düzenlemesi fikrini ilettik. Genel Başkanımızın bu isteğimize çok sevindi ve kabul etti. Bunun üzerine bizler de harekete geçtik ve Türkiye’nin dört bir yanındaki genç arkadaşlarımıza çağrıda bulunduk. Grup toplantımıza 600 milletvekilini temsilen Türkiye’nin 81 ilinden gelecek olan 600 genç arkadaşımız katılacak ve Genel Başkanımız yeni yasama döneminin ilk grup toplantısında gençlerle buluşacak. Çünkü nüfusunun yarısından fazla 35 yaşın altında olan bir ülkede Meclisimiz ne yazık ki yeterince genç değil. Biz gençlerin meclisteki her bir koltuğa talip olduğu mesajını da vermiş olacağız. Bu aynı zamanda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun gençlere verdiği değerin de bir göstergesidir. Bu ülkenin gençleri olarak Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkemiz için gösterdiği gayretlerin ve gençlere verdiği değerin farkındayız. Buu ülkeye hakkı, hukuku ve adaleti getirmek üzere atacağı her adımın da yanında olacağız.”

Yorumlar (0)