Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP'lilere önemli uyarı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da STK temsilcileri, muhtarlar ve iş insanları ile bir araya geldi. Konuşmasında CHP'lilere uyarıda bulunan Kılıçdaroğlu, "Asla ve asla kışkırtıcı sözlere cevap vermeyin. Kaybedeceklerini anladılar her tarafa saldırıyorlar" dedi.

SİYASET 28.02.2019, 15:06 28.02.2019, 15:06
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan CHP'lilere önemli uyarı

CHP lideri KılıçdaroğluBursa'nın Kestel ilçesindeki kültür merkezinde akademik odalar, STK temsilcileri, esnaf odaları, muhtarlar ve iş insanlarıyla buluşma programına katıldı.

Bursa'nın değişime ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Sadece pozitif ayrımcılığı yoksul semtlere yapacağız. Oradaki hayat standartını da Nilüfer'de yaşayanların hayat standartına çekeceğiz. Lafla olmaz bu işler, birlikte yönetmekle, sabırla olur, muhtarlarla konuşarak, sorunlarını dinleyerek olur" diye konuştu.

CHP'lilere uyarıda bulunan Kılıçdaroğlu, "Asla ve asla kışkırtıcı sözlere cevap vermeyin. Kaybedeceklerini anladılar her tarafa saldırıyorlar. Bize saldırıyorlar, Bahriye Üçok'a, Uğur Mumcu'ya saldırıyorlar. Nasıl yaparız da CHP'lileri sokağa çekeriz derdindeler. Bunlara asla cevap vermeyin" ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)