Karamollaoğlu: İkisi de bir gün gidecek

AK Parti'de seçim korkusunun başladığını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bir 'bunlar giderse elimdekini kaybederim' diyenler, ikincisi ise 'bunların desteğini kaybedersem ben biterim' diyenler. Ama şunu iyi bilin ki; bu ikisi de bir gün gidecek" ifadesini kullandı.

SİYASET 22.10.2018, 11:54 22.10.2018, 11:54
Karamollaoğlu: İkisi de bir gün gidecek

Saadet Partisi, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. Daha önce, il başkanları, ilçe başkanlarını Ankara'da toplayan Saadet Partisi, bu sefer de il ve ilçelerdeki yöneticilerini 'Seçime Hazırlık' toplantısıyla bir araya getirdi.

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti'de seçim korkusunun başladığını belirtti.

Gazete Duvar'ın aktardığına göre, Karamollaoğlu şöyle konuştu: "Bu korku her taraflarını sarmış durumda. Seçmenin de büyük bir yüzdesi sorgulamaya başlamış durumda. Yanlışları direkt söyleyebilen bir kesim bu. Bu rahatsızlıkları ve sorgulamaları kendileri de görüyor. Ama milyonlarca insanı çok küçük meblağlarla kendilerine bağlı tutuyorlar. Korku bugün maalesef bacayı sarmış durumda. Ama korkunun ecele faydası yok. Bir ‘bunlar giderse elimdekini kaybederim' diyenler, 2'nci ise ‘bunların desteğini kaybedersem ben biterim' diyenler. Ama şunu iyi bilin ki; bu ikisi de bir gün gidecek."

Yorumlar (0)