KARAMOLLAOĞLU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık düzenlediği basın toplantısında CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’in “AK Partilileri Saadet’e davet etmesi” ve AKP Milletvekili Selçuk Özdağ’ın, “AK Parti’de ki FETÖ’cüler” açıklamasına hakkında konuştu.

SİYASET 17.07.2019, 13:28 17.07.2019, 13:58
KARAMOLLAOĞLU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık düzenlediği basın toplantısında CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’in “AK Partilileri Saadet’e davet etmesi” ve AKP Milletvekili Selçuk Özdağ’ın, “AK Parti’de ki FETÖ’cüler” açıklamasına hakkında konuştu.

KARAMOLLAOĞLU’NDAN “AK PARTİ’DEN SAADET’E” CEVABI


CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’in, AK Parti’den ayrılanları Saadet’e davet etmesi üzerine de konuşan Saadet Lideri Karamollaoğlu şunları söyledi.
Abdüllatif Bey’e teşekkür ediyoruz. Zaten eninde sonunda bizim kanaatimiz Saadet Partisi bugüne kadar izlemiş olduğu politikalarla ortaya koyduğu fikirlerle ülkemizin geleceği konusunda en ciddi stratejileri belirleyen siyasi partidir diye düşünüyorum. Kendi kendimizi methetmeyi ben arzu etmem hiç bir zaman ancak şunu her zaman söyledik, biz fikirlerimizi ve düşüncelerimizi ortaya koyarız ama bizim fikir ve düşüncelerimizi tenkit edenleri de dinleriz, dışlamayız. Çünkü varsa hatalarımız ancak o zaman düzeltme fırsatı doğar. Benimle aynı görüşü her zaman paylaşan bana övgü yayan insanlardan benim eksiklerimi düzeltme şansım olmaz. Onun için farklı fikir ve düşüncelere ihtiyaç var.


ŞENER’E TEŞEKKÜR ETTİ “KAPIMIZ AÇIKTIR” DEDİ


Yarın Türkiye’de bir değişiklik bekleniyorsa bunun ancak Saadet Partimizin etrafında bir kenetlenmeyle sağlanacağına inanıyoruz, Tabi bunları yaparken biraz önce ifade ettiğim gibi her noktada aynı düşüncede olmayabiliriz ama bir araya gelir, meseleleri müzakere ederiz biz buna açık olduğumuzu her zaman söyledik yeter ki ülkemizin menfaatlerini ve bugüne kadar ortaya koyduğumuz temel ilkeleri dikkate alalım.
Biz ısrarlı olmayız. Biz Sayın Gül’e Cumhurbaşkanlığı adaylığı bile teklif etmiştik. Bundan sonra da görüşmelerimiz olur. Ama biz ısrarlı olmayız. Birlikte hareket etmekte bereket olduğu kanaatindeyiz. Kapımız açıktır. Bunu tekrar tekrar söyledik. Bunu gösteriyor bu arkadaşların yaklaşımı, artık Türkiye bu gidişle bu politikalarla idare edilemez. Bundan sonra da bu temaslarımız olur, iktidar partisi dahil, sayın cumhurbaşkanı dahil her kesimle olur.

AK PARTİ YÜZDE 6 UYANMIŞ


AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın, 2011 yılında FETÖ'nün AKP'ye 50 kişilik liste verdiğini ve Erdoğan'ın bu listeden sadece yalnızca üçünü listeye aldığını iddia etmesi üzerine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şunları söyledi.
“Birinci mesele demek ki, 2011 yılında uyanmaya başlamışlar, tam uyanmamışlar %6 uyanma emareleri başlamış ama çok geç kalmışlar. Çünkü mesele millet meclisinde bunların daha fazla temsilinden çok bürokraside etkili kadrolara bunların getirilmesidir. Adliye mekanizmasını bütünüyle bunlara teslim ederseniz. Emniyeti bütünüyle bunlara teslim ederseniz. Askeri hastaneleri ve okulları bunları teslim ederseniz. ÖSYM'yi bunlara teslim eder, Türkiye'nin bütün kademelerine girecek insanların geçtiği mekanizmaların kontrollerini bunlara verirseniz, ondan sonrada %6'lık bir uyanıklık göstermişsiniz demek ki uyanmaya başlamışlar, uyanmamışlar. Arkasından gelecek hadiseleri kimse onlarda tahmin edemedi.”

Yorumlar (0)