banner754

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı ekonomik anlamda sıkıntı içinde olan esnafları ziyaret ederek, sorunları dinlemeye devam ediyor.

SİYASET 12.02.2021, 13:46
İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip  Dokumacı, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri, Tozlu cami çevresin de bulunan esnafları ziyaret etti. Bölge esnafı ile bir araya gelen heyet, özellikle Tozlu Cami çevresinde yaklaşık 5 aydır yapımına devam edilen Unkapanı meydan projesinde ilerleme olmadığı ve inşaat için alınan önlemlerin çevre esnafının işlerini aksattığına ilişkin şikayetler olduğunu tespit etti.

Şikayetler var

İYI Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı esnafın sesi olmaya devam edeceklerini belirterek: “Muhalefet partisi olarak hemşehrilerimizin sesi olmaya, isteklerini, dertlerini yüksek sesle dile getirmeye devam ediyoruz. Tozlu Cami çevresinde başlatılan ancak 5 ayı aşkın süredir,  gereken ilerlemeyi gösteremeyen Unkapanı projesinin ve bu proje için alınan inşaat önlemlerinin, bu civarda ki esnafı büyük sıkıntıya soktuğuna ilişkin gelen şikayetler üzerine yöneticilerimiz ile birlikte bölgedeki esnaflarımızı ziyaret ettik.

“Ekonomik anlamda zor günler"

Dokumacı: “Çevre esnafların anlattıklarına göre, ilgili proje için 9.ayda inşaat önlemleri alınmaya başlanmış, 10. ayda başlayan inşaatın 6 ayda tamamlanacağı sözü verilmiş. Ancak 5 ayı aşkın süre geçmesine rağmen, inşaatta doğru düzgün bir ilerleme olmaması esnafımızı isyan noktasına getirmiştir. Ekonomik anlamda zor günler yaşayan esnafımızın, bölgenin şantiye alanına çevrilmesi ile birlikte nefes alamaz duruma gelmiş ve bu konuda büyük mağduriyetleri söz konusu olmuştur.

Çağrıda bulundu

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya esnafın mağduriyetinin bir an önce giderilmesi için çağrıda bulundu. Dokumacı: “Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, konumu itibari ile Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, hemşehrilerimizin mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesi için gerekeni yapmalarını ve verdikleri sözü tutmalarını bekliyoruz. İYİ Parti olarak muhalefet görevimiz gereği,  hemşehrilerimizin sesi olmaya, haklarını savunmaya  devam edeceğiz. sonuna kadar  da devam edeceğiz.” Diye ifade etti.

...

Yorumlar (0)