İŞTE SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN MUHARREM İNCE VİDEOSU!

CHP'de imza tartışmaları devam ederken, değişimin arkasındaki isim 80 yaşındaki Önder Sav olduğu ortaya çıktı. 

SİYASET 25.07.2018, 12:04 25.07.2018, 12:04
İŞTE SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN MUHARREM İNCE VİDEOSU!

 

 

CHP'de imza toplama sürecinde muhaliflerin yer aldığı ekibin arkasında 80 yaşındaki Önder Sav ile 86 yaşındaki Ali Topuz'un olması, değişim isteyen delegede büyük bir şok yarattı.

 

BİR MUHARREM İKİ İNCE

Muharrem İnce'nin olağanüstü kurultay sürecinden bugüne kadar yaptığı açıklamaların yer aldığı videoyu izleyenlerin, İnce'nin samimiyeti konusunda akılda soru işareti bıraktı.

İŞTE ÖNCESİ VE SONRASIYLA MUHARREM İNCE:

1-GENEL BAŞKANIN KARŞISINDA ADAY OLMAM/VEFASIZLIK YAPMAM
Olduda kazanamadım.Sayın  genel başkan gel bana danışman ol derse danışman olurum.Yardımcı ol derse yardımcı olurum.Asla karşısında aday olmam.Çünkü karşısına aday olduğu kişiyi Cumhurbaşkanı adayı yapmışsa ben vefalı bir insanım kendisiyle bir daha böyle bir yarışa girmem.


ARKADAŞLAR İMZA TOPLUYOR/YÜRÜ ÖNÜMÜZDEN DERLERSE YÜRÜRÜM
Ben burada duruyorum. Yürü derlerse önümüzden yürürüm.Arkadaşlar imza toplayacaklar mı? Bence toplayacaklar. Ben görüyorum bunu.

CHP'NİN GENEL BAŞKANI CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMALIDIR
2-CHP'nin genel başkan adayı doğal cumhurbaşkanı adayıdır.Partiyi ben yöneteyim ülkeyi başkası yönetsin. O zaman niye o koltukta oturacaksın.


PARTİ BAŞKANINDAN CUMHURBAŞKANI OLMAZ
Sayın genel başkanım hep söylediniz parti başkanından cumhurbaşkanı olmaz. Bunu hep söylediniz. Bende bu görüşünüze hep katıldım.


EŞLERİMİZLE YAPTIĞIMIZ YEMEKTEKİ SÖYLEDİKLERİMİ PAYLAŞTIM
3-CHP karışmadı. Tam tersine. Biz eşlerimizle bir yemek yedik. Biz eşlerimizle bir yemek yedik. O görüşmeyi paylaştım. Sayın genel başkanla yaptığımız görüşmeyi paylaştım.


ERDOĞAN'IN İZNİ OLMADAN KONUŞTUKLARIMIZI PAYLAŞAMAM
Sayın Erdoğan'ı aradım kutladım. Birbirimize çok laf söyledik. Bunların hepsi hikaye... Erdoğan ile konuştuğumuz söylemeyeyim onun izni olmadan söylemeyeyim.


 

Yorumlar (1)
Ahmet 12 ay önce
Acilmadi