İşte Muharem İnce’nin iki yıl sonra YSK’dan istediği sandık kurulunun belgesi!

Muharrem İnce’nin ‘Bin Günde Memleket Hareketi’ni açıkladığı konuşmasında bahsettiği YSK’dan gelen yazıyla ilgili gazeteci İsmail Saymaz’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Saymaz’ın paylaştığı belgeye göre, İnce, CHP’nin 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminde görevlendirdiği sandık gözlemcisi sayısıyla ilgili bilgileri YSK’dan 11 Ağustos 2020 tarihinde aldı.

SİYASET 13.08.2020, 15:03
İşte Muharem İnce’nin iki yıl sonra YSK’dan istediği sandık kurulunun belgesi!

Yeni parti kuracağı iddialarıyla bir süredir gündemde olan ve bugün yaptığı açıklamada “Bin Günde Memeleket Hareketi”ni açıklayan Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında 2018 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapıldığı gece yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. İnce, seçim gecesi konuşmamasının nedeni olarak elinde sağlık veri bulunmadığını göstererek, YSK’ya yazdığı yazıya gelen yanıta göre CHP’nin 13 bin sandıkta görevli bulundurmadığını söyledi.

İSMAİL SAYMAZ’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Muharrem İnce’nin açıklamaları sonrası gazeteci İsmail Saymaz’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Saymaz, Twitter’da Muharrem İnce’nin YSK’ya yazdığı yazı için gelen cevabı paylaştı.

Yorumlar (0)