İmamoğlu'ndan çiftçilere: Ekip biçmek sizden, destek bizden

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri, Çatalca, Beykoz ve Pendik'teki tarım alanlarında devam eden projeleri sosyal medya hesabından duyururken, "Ekip biçmek sizden, destek bizden'' dedi.

SİYASET 27.05.2021, 17:45 27.05.2021, 17:52
İmamoğlu'ndan çiftçilere: Ekip biçmek sizden, destek bizden

İBB Başkanı İmamoğlu, Twitter hesabından kentte yürütülen tarım projelerini paylaştı. "Ekip biçmek sizden, destek bizden'' diyen İmamoğlu, "Tarlalara su götürüyor, çiftçilere fide desteği veriyor, tarla yollarını düzeltiyoruz. Silivri, Çatalca, Beykoz ve Pendik İstanbul'da tarımın tekrardan canlandığı ilçelerimiz oldu'' değerlendirmesini yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nun paylaştığı videoda görüşlerini açıklayan Çatalca Nakkaş Mahallesi Muhtarı Zafer Öztürk, şunları söyledi:

''Hiç isteklerimi ikiletmeden, bir telefon açışımızda gelip mahallemde hizmet veriyorlar. Traktörlerimizi görüyorsunuz, bunlar kışın ilaçlamaya, gübrelemeye giderken tarla yollarını çok bozuyorlar. Greyder vuramıyorsun kışın. Batıyor. Battığı zaman da ne oluyor bu sefer? Yazın kuruyor buralar. Kuruduktan sonra da mahsulü tarladan çıkartamıyorsun. Görüyorsunuz siz de şimdi yollarımız kaymak gibi oldu.”

İBB Yol Bakım 5. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Murteza da çalışmaları Çatalca ve Silivri'de 40 mahallede yürüttüklerini belirterek, 20 mahallede çalışmayı tamamladıklarını söyledi. Diğer 20 mahallede çalışmaların devam ettiğini söyleyen Murteza, ''İlçe belediyeleriyle de koordine halindeyiz. Onlara destek sağlıyoruz. Onlarla iletişim halinde bölüştük diyelim. Asıl işimiz, asfalt çalışması. Bu, bizim tali görevimiz. Çiftçinin mahsulle buluşmasını sağlıyoruz. Bu hakikaten bizim açımızdan, İBB açısından da çok kıymetli bir iş'' diye konuştu.

Yorumlar (0)