banner773

Genel Başkan Adayı Alpay, İstanbul'da DSP'liler ile Buluşacak

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Adayı Hüseyin Alpay örgüt buluşmalarına devam ediyor. Alpay hafta sonu İstanbul’da olacak. Alpay’ın Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde bir konuşma yapacağı açıklandı.

SİYASET 11.11.2019, 10:40
Genel Başkan Adayı Alpay, İstanbul'da DSP'liler ile Buluşacak

15 Aralık 2019 Pazar günü gerçekleşecek olan DSP Olağan Kurultayı’nda genel başkanlığa adaylığını açıklayan gazeteci Hüseyin Alpay, 16 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da partilileriyle buluşacak. Şişli Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde saat 12’de yapılacak toplantıyla yol haritasını açıklayacak olan Alpay, daha sonra sırasıyla Bursa, Eskişehir, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ve Konya’ya giderek DSP’lilerle toplantılar yapacak.

DSP Genel Başkan Adayı Hüseyin Alpay Amasya’dan başladığı ziyaretlerine, şimdi de Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu illerindeki örgütlerle devam edecek. Yapılan açıklamada ayrıca, Aralık ayının ilk haftasında da Mersin ve Adana örgütlerinin ziyaret edileceği kaydedildi.

Öte yandan DSP Genel Başkan Adayı Hüseyin Alpay da konu ile ilgili bir açıklamada bulunarak, "Ecevit'in emaneti partimizin Türk siyasetindeki ağırlığının yeniden hissedileceği adımlarımızı atıyoruz. Amasya'dan başladığımız yolculuğumuza İstanbul ile devam edeceğiz. Yılmadan, yorulmadan, aşk ile çalışacağız ve partimizi yeniden eski günlerine kavuşturacağız. Çünkü DSP diye bir derdimiz var, bin dermana değişmeyiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)