Genel Başkan Adayı Alpay: DSP Yeniden Umut Olacak

DSP Genel Başkan Adayı Hüseyin Alpay, 15 Aralık Olağan Kurultayı'nda partilerinde bir değişim başlayacağına işaret ederek, "Bu değişimle birlikte DSP, yeniden eski günlerine dönecektir." dedi.

SİYASET 02.11.2019, 14:47
Genel Başkan Adayı Alpay: DSP Yeniden Umut Olacak

15 Aralık 2019 Pazar günü Olağan Kurultayını toplayacak olan DSP'de Genel Başkanlık için adaylığını açıklayan Gazeteci Hüseyin Alpay, partilerinin Türkiye için yeniden alternatif bir siyasi hareket haline geleceğini söyledi. Alpay, olağan kurultay ile birlikte partilerinde bir değişimin başlayacağını belirterek, "Bu değişimle birlikte DSP, yeniden eski günlerine dönecektir. Tabanımızın inancı ve gayretleriyle bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

DSP Genel Başkan Adayı Hüseyin Alpay yaptığı yazılı açıklamada, 5 Kasım Salı günü Bülent Ecevit'in Devlet Mezarlığı'ndaki kabri başında ölüm yıldönümü dolayısıyla bulunacaklarını ifade etti. Genel İdare Kurulu üyeleri ve partilileriyle Ecevit'i bir kez daha anacaklarını söyleyen Alpay, Karadeniz'den başladıkları örgüt ziyaretlerine İstanbul ve Marmara bölgesi ile devam edeceklerini kaydetti.

DSP'deki değişimin kaçınılmaz olduğunu belirten Genel Başkan Adayı Hüseyin Alpay, "DSP tabanı artık başarılı bir parti yapılanmasını istiyor. Bizler de bunu başaracağız. Her geçen gün çığ gibi büyüyen destekle partimizi bu yapıdan kurtaracak, yeniden güçlü ve itibarlı bir parti haline getireceğiz." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)