Genç ve Başarılı İsim CHP Üsküdar'a Talip

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı için ‘değişim rüzgarı’ parolası ile Genç ve Başarılı İsim Berk Tütükcü adaylığını açıkladı.

SİYASET 25.12.2019, 19:51 25.12.2019, 19:58
Genç ve Başarılı İsim CHP Üsküdar'a Talip

Eski Gençlik Kolları Başkanlığı da yapmış olan Berk Tütüncü, ilçede toplanan üyelere hitap ederek CHP Üsküdar İlçe Başkanlığına aday olduğunu ilan etti.

Berk Tütüncü burada yapmış olduğu konuşmasında bu akşam Üsküdar İlçe Başkanlığı’na adaylığını açıkladığını, bugüne hazırlık yaparken içinde büyük bir heyecan biriktirdiğini, salona giriş yaptığı anda bu heyecanın kat ve kat arttığını ve kendisine bu güzel ortamı yaşatan örgüte çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Adaylığını açıklarken kendisini jestleriyle mutlu eden ve bu günlere gelmesinde en büyük katkısı olan Gençlik Örgütü’ne sevgilerini sunan Tütükcü, herkese teşekkür etti ve bundan sonraki süreçte örgüt ile çok sık buluşup projelerini anlatmaya başlayacaklarını ve kongre sürecinin partiye güzellikler getirmesini dilediğini ifade etti.

Başkan Adayı Berk Tütükcü herkesin çalışmaktan keyif alacağı bir dönemi Üsküdar'da hep beraber başlatacaklarını, hem üreten hem de uygulayan "ötekisi" olmayan bir ekiple aday olduklarını, göreve geldikleri ilk 3 ay içinde çalışma prensipleri ve projeleriyle değişim rüzgarını tüm yol arkadaşlarının iliklerine kadar hissedeceğini dile getirdi.

Çalışkanlığı ve Azmi ile Tanınıyor

Çalışkanlığı ve azmi ile tanınan CHP Üsküdar İlçe Başkan Adayı Berk Tütükcü, özellikle CHP Gençlik Kolları Başkanlığı dönemindeki icraatları ile kendisine güzel bir alt yapı oluşturmuş ve çekirdekten yetişmiş başarılı bir isim.

Gençleri, gençlerin sorunlarını ve toplum analizini çok iyi yapan Tütükcü, bu enerjisini şimdi de Üsküdar için kullanmak istiyor. Gençlerin desteği ve heyecanını da arkasına alan Tütükcü, Üsküdar’da değişim rüzgarları estirmek ve partisinin konumunu en iyi noktalara getirmek için yılmadan çalışacağını ifade ediyor.

Yorumlar (0)