Eskişehir’den emekli öğretmenler ve Kılıçdaroğlu buluşması

CHP Parti Meclisi Üyesi, Parti İçi Eğitim Koordinatörü ve 25 ve 26. Dönem Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, beraberinde Eskişehir’de sokak ve öbek örgütlenmesi modelini uygulayan bir heyetle CHP Genel Başkanını ve bazı Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret etti.

SİYASET 31.07.2019, 09:54
Eskişehir’den emekli öğretmenler ve Kılıçdaroğlu buluşması

ÇALIŞMA RAPORLARINI TESLİM ETTİLER

Eskişehir’de yaşayan ve seçimlerde sokak ve öbek örgütlenmesi modelini başarıyla uygulayan emekli öğretmenler CHP genel merkezini ziyaret ettiler. Genel Merkezde PM üyesi ve parti içi eğitim koordinatörü Prof. Dr. Gaye Usluer’in eşlik ettiği eğitimciler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Yıldırım Kaya ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı Birimi ile görüşerek çalışmalarını anlattılar.  Genel ve yerel seçimlerde sokak örgütlenmesi ve öbek örgütlenmesi modalini uyguladıklarını ve bu konuda başarı gösterdiklerini ifade eden öğretmenler çalışma raporlarını da CHP Genel Merkezine teslim ettiler.

YEREL SEÇİM BAŞARISI GENEL SEÇİM BAŞARISINA DÖNÜŞMELİ

Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi için çalışan emekli öğretmenlerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir’de öbek örgütlenmesi için yaptıkları çalışmanın çok kıymetli olduğunu ve örnek alınacağını belirtti. Yerel seçim başarısının genel seçim başarısına dönüştürmenin hedeflenmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu çalışmaya kalınan yerden devam edilmesi gerektiğini vurgulayarak ekibe teşekkür etti.

HER ANLAMDA ÖRNEK ALINMALI

Aynı zamanda Parti İçi Eğitim Koordinatörü olan CHP PM Üyesi Usluer, “Emekli öğretmenlerimiz ile sokak ve öbek örgütlenme modelini birlikte çalışmıştık. Eğitimci olmalarının da katkısıyla bu süreçte çok başarılı bir çalışma yaptılar. Hepsinin emeği çok kıymetli. Raporlarını da hazırlayıp Genel Merkeze sunmaları yerinde oldu. Eskişehir Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi örnek alınması gereken bir kent, her anlamda örnek alınıp başarının da Türkiye geneline yayılması ve genel seçimlere sirayet etmesi gerekiyor” dedi. 

Yorumlar (0)