Erdoğan: Bir vaadimiz var

Çok verimli bir Rusya seyahati gerçekleştirdiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Güneyimizde inşallah barışı sağlamış oluyoruz" dedi. Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın gereği olarak MHP'li adaylarımızın olduğu yerde bu adaylarımızı aynı gayretle desteklememiz gerekiyor. Bir vaadimiz var, vaadimize sadık olacağız" diye konuştu.

SİYASET 25.01.2019, 19:18 25.01.2019, 19:18
Erdoğan: Bir vaadimiz var

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Erzurum'da partisinin adaylarını tanıttıktan sonra İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği'ne katıldı.

 

Burada kısa bir açıklama yapan Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın önemine değinerek, "Cumhur İttifakı'nın bir gereği olarak MHP'li adaylarımızın olduğu yerde de bu adaylarımızı aynı gayretle desteklememiz gerekiyor" ifadesini kullandı.

"Bir vaadimiz var, vaadimize sadık olacağız" diyen Erdoğan, sözlerin şöyle devam etti: "1 Nisan sabahı için yıkım senaryoları kuranlara, ülkemizin tökezlemesini, partimizin ve Cumhur İttifakı'nın sendelemesini bekleyenlere esaslı bir ders vereceğiz. Erzurum Teşkilatımızdan 31 Mart seçimlerinde tarihi bir zafer bekliyorum."

Erdoğan, "Ülkemizin yakın çevresinde yaşanan kritik hadiseler 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ni hiç olmadığı kadar önemli hale getirmiştir. Bu seçimler sadece Türkiye'nin içinde takip edilmeyecek, tüm dünyadan aynı şekilde takip edilecek" diye konuştu.

'RUSYA'YLA BARIŞI SAĞLAYACAĞIZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarına şöyle devam etti:

- Aynı fotoğraf karesine dahi girmesi tahayyül edilemeyecek partilerin, belli çevrelerin emriyle nasıl bir araya getirildiğini izliyorsunuz. Güçlü bir Türkiye istemeyenler tüm araçlarıyla sahadalar.

 

— Kayyumlar tarafından yönetilen yerleri, AK Parti belediyeciliğiyle buluşturmak boynumuzun borcudur.

— Şu anda döviz düşmeye başladı, 5.2 filan buralara düştü doların durumu bu. Sıkı tutacağız, iyi duracağız. Bunların hepsi gelip geçici. İç siyasette, dış siyasette kurulan bu tezgahların hepsini yıktık, yıkacağız. Google, Yandex var ya, bizim de Google'ımız hazırlandı. Küre ve Atlas olarak uzaydan çekimler yapılabiliyor.

— Hamdolsun çok verimli bir Rusya seyahati gerçekleştirdik ve güneyimizde inşallah barışı da böylece sağlamış oluyoruz.

Yorumlar (0)