'Erdoğan artık AKP’yi toparlayamaz!'

SP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan yaptığı açıklamada; 'Tayyip beyin bugünden itibaren bırakın Türkiye’yi toparlamasını, artık kendi partisini bile toparlayamaz. AK Parti, yaşamak için Türkiye’yi öldürüyor şu anda' ifadelerini kullandı.

SİYASET 14.11.2020, 17:53 14.11.2020, 17:56
'Erdoğan artık AKP’yi toparlayamaz!'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “AK Parti kaybederse, Türkiye’nin belirsizlik, istikrarsızlık, siyasi ve mali boyunduruk çukuruna yuvarlanacağı gerçeğiyle karşı karşıyayız” söylemlerine sert sözlerle yüklendi.

Her hafta Cuma günü saat 22.30’da Kanal 42 Televizyonunda yayınlanan “Sümen Altı” programının bu haftaki konuğu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan oldu.

“AKP GİDECEK TÜRKİYE KALACAK”

AKP’nin kendi tabanını canlı tutmak, parti oyundaki düşüşü engellemek için insanları korkutmaya çalıştığını ifade eden Doğan, “Hiçbir devlet başkanı, kendi şahsının veya kendi partisinin kaderiyle ülkenin kaderini bir araya getiremez. AK Parti, yarın gidecek ama Türkiye kalacak. Zor zamanda kendilerini rahatlatmak için kurulmuş cümleler bunlar. Bu söylemler artık vatandaş tarafından da kabul görmüyor. ‘AK Parti iktidarı giderse, ekonomi kötü olur’ diyorlar. Rakamlar ortada. Bugünkünden daha kötü ne olabilir” dedi.

“TAYYİP BEY ARTIK KENDİ PARTİSİNİ BİLE TOPLAYAMAZ”

“AK Parti iktidarı giderse, başta Tayyip bey sonra da ülke rahatlayacak” diyen Doğan, “Tayyip beyin bugünden itibaren bırakın Türkiye’yi toparlamasını, artık kendi partisini bile toparlayamaz. Sayın Cumhurbaşkanının bırakın Ortadoğu’yu, bırakın Türkiye’yi kendi partisini bile toparlama ihtimali yok. Bunu ben söylemiyorum. Bunu bugün AK Parti il Başkan Yardımcısı söylüyor. Sayın Cumhurbaşkanının son dönemlerde psikolojik sıkıntı yaşamasının ve bu sıkıntının da sözlerine yansımasının ana nedeni teşkilatlarında bir ruhun kalmamasıdır. AK Parti, inandırıcılığını kaybetti. Bugün AK Parti, insanlara umut veremeyecek bir parti haline geldi. 17 yıl önce insanlar AK Parti’nin yalanlarına bile inanırken, bugün doğru söylediklerine bile inanmıyor. Çünkü söylenen hiçbir söz gerçekleşmedi. Bugün AK Partili vatandaşlar, umutlarıyla oynandığını düşünüyor. AK Parti, kendini korumak ve iktidarda kalmak için Türkiye Cumhuriyeti devletinin bütün imkanlarını kullanan bir parti haline dönüştü. AK Parti, yaşamak için Türkiye’yi öldürüyor şu anda. Bundan daha ağır bir laf olur mu? Yazıktır, günahtır” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)