banner773

Ekrem İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusuna yanıt

Ekrem İmamoğlu, benim tasarruf net, İstanbul Büyükşehir Başkanıyım. Doya doya yaşayacağım. Sonrasını Allah bilir, milletimiz bilir. Türkiye'nin başka beklentileri var

SİYASET 27.06.2019, 07:53 27.06.2019, 11:53
Ekrem İmamoğlu’ndan Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusuna yanıt

23 Haziran seçimlerinde rekor oy oranı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili yapılan yorumlara yanıt verdi. İmamoğlu, "Benim tasarruf net, İstanbul Büyükşehir Başkanıyım. Doya doya yaşayacağım. Sonrasını Allah bilir, milletimiz bilir. Türkiye'nin başka beklentileri var" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın konuğu oldu. Ekrem İmamoğlu, programda gündeme dair soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili Didem Yılmaz'ın ısrarlı sorularına yanıt veren İmamoğlu, önceliğinin ve tek isteğinin İstanbul'a hizmet etmek olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

'Beni bundan sonra caddelerde, sokaklarda göreceksiniz'
Konuşmamın içeriği çok barışçıl ve insaniydi. Bundan sonra beni İstanbul'un sokaklarında, caddelerinde iş üretirken göreceksiniz. Bir an önce işime dalsam diye can atıyorum. Kültür, sanat, ulaşım, çevre, park, mülteci sorunu, imar problemleri, kentsel dönüşüm, depreme odaklanacağız. Hızlıca 150 kreş yapacağız. Sonbahara yetiştirmek istiyorum. Bu şehrin iş insanlarını, sanatçılarını göreve davet edeceğiz.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı yorumu: Benim tasarrufum net
Bunu yapan bir insan ne hizmet etmeye niyeti var anlamına gelir. Benim tasarruf net, İstanbul Büyükşehir Başkanıyım. Doya doya yaşayacağım. Sonrasını Allah bilir, milletimiz bilir. Türkiye'nin başka beklentileri var. İstanbul'un, Türkiye'nin çok yetenekli insanlar olduğunu düşünüyorum. Ülkenin yönetimine katkısı olması gerektiğini düşünüyorum. Gönlümden İstanbul'a çok kaliteli ve çok nitelikli bir belediye başkanlığı geçiyor Allah'ın izniyle. Bu akşamki programınız mazbata öncesi fragaman gibi oldu. Özgün yayınlarınız için hem size hem kurumunuza teşekkür ediyorum.(T24)

Yorumlar (0)