Ekrem İmamoğlu'ndan AKP ve MHP'li üyelere gönderme!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Mobil Halk Ekmek Büfeleri”nin hizmete girişini, “Dombra” şarkısıyla duyurdu.

SİYASET 11.01.2021, 14:46 11.01.2021, 14:54
Ekrem İmamoğlu'ndan AKP ve MHP'li üyelere gönderme!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Mobil Halk Ekmek Büfeleri”nin hizmete girişini, Belediye Meclisi’nde yeni Halk Ekmek büfeleri açılışını kabul etmeyen AKP ve MHP’ye gönderme yaparak “Dombra” şarkısıyla duyurdu.

İBB’nin Mobil Halk Ekmek Büfeleri açılışını resmi TikTok hesabından duyuran başkan Ekrem İmamoğlu, “Dombra” ile gönderme yaptı.

İmamoğlu’nun, Halk Ekmek büfelerinde oluşan ekmek kuyruklarını azaltmak için 142 yeni büfe açılması talebi AKP ve MHP oylarıyla reddedilmişti. Bunun üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 40 yeni “Mobil Halk Ekmek Büfeleri”ni faaliyete geçirdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi TikTok hesabı üzerinden “Mobil Halk Ekmek Büfeleri”nin hizmete girdiğini duyururken, geçmişte AKP ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından seçim müziği olarak kullanılan “Dombra” şarkısıyla paylaşım yaptı. İmamoğlu’nun paylaşımı sosyal medyada da gündem oldu ve çok sayıda mesaj atıldı.

Yorumlar (0)