Ekrem İmamoğlu: İnsanlar adaletsizlik yerine keşke açlık sınırındaki ailelere sunacağımız politikaları dinleseydi

Mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında öğle saatlerinde Pendik Çamçeşme mahallesinde bulunan semt pazarında vatandaş ve esnaflar görüştü.

SİYASET 24.05.2019, 17:00
Ekrem İmamoğlu: İnsanlar adaletsizlik yerine keşke açlık sınırındaki ailelere sunacağımız politikaları dinleseydi

Mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında öğle saatlerinde Pendik Çamçeşme mahallesinde bulunan semt pazarında vatandaş ve esnaflar görüştü. Pazarda gazetecilerin de sorularını yanıtlayan İmamoğlu, "Şu günlerde hep böyle paylaşarak, uzlaşarak ve ekonomiyi canlandırma adına adımlar atsaydık. Ancak ne yazık ki bir avuç insanın demokrasiye uğrattığı kötü günleri konuşuyoruz. Atlatacağız" dedi. 

Toplumun sıkıntılı günlerinin paylaşılması gerektiğini söyleyen İmamoğlu, 18 günlük çalışmasında da önceliğinin bu olduğunu vurguladı. İmamoğlu, "Ne yazık ki ülke bir adaletsizliği konuşur durumda. Keşke ifade ettiğimiz işte, açlık sınırı altındaki ailelere sunacağımız ekmeğinden suyuna sunacağımız politikaları dinleseydi insanlar" diye konuştu. 

İmamoğlu, AKP İBB Adayı Binali Yıldırım ile ortak program yapma sorusuna ise, "Defalarca söyledim, zevkle. İstediği yerde, istediği ekranda, istediği kişiyle" diye cevap verdi. İmamoğlu daha sonra Pendik Çamçeşme Camii'nde cuma namazı kıldı. Daha sonra seçim otobüsüne binen Ekrem İmamoğlu, vatandaşları selamlayarak Tuzla'ya geçti. (DHA)

Yorumlar (0)